Lite söndag


Ikväll har jag ätit nutellamackor, sett på sanningens ögonblick, kikat på bloggar, spelat sims 2 (typ 1000 år sedan), och slappat. Det blev inte direkt någonting utav det där att jag skulle fota, men jag kom på att jag är ju ledig imorgon, så då hinner jag nog springa ut och fota lite, men mest ska jag plugga. Veckan kommer med spanska och matteprov, och inlämningsuppgifter, flera. Så plugg blir det imorgon. Nu ska jag sova, nattinatti.

1:a

Första advent idag, det faller jättestora snöflingor utanför mitt fönster. Och igår då, det måste ha varit världens bästa filmkväll. Bästa filmen, bästa godiset, bästa sällskapet och allt. Åh, Twilight, jag älskar den filmen, jag älskar personerna i filmen, jag älskar ljuset i filmen, jag älskar allt! Jag ska köpa boken också, för jag kan verkligen inte tänka på annat. Och Edward då, typ världens snyggaste!

Idag ska jag försöka fota litegranna, känner att det blivit lite bilder på sistone, Nu ska jag göra äggröra åt Viktor, puss!

170 slantar

Hejhej, jag har inte hunnit blogga någonting, har haft fullt upp! I torsdags var jag och Hanna på öppethus på ersmarksskolan, vi träffade våra gamla lärare, satt i våra gamla klassrum, vann kexchoklad och stjärtlappar och såg på viktors klass musikal, den hette "SnABBA smutsiga pengar". Dom var jätteduktiga.
Sen igår så var jag och Hanna barnvakt åt Hampus, vi åt godis, drack läsk, såg på tv, sov och fick 170 kr. De pengarna ska vi använda till godis idag när vi ska på bio och se på Twilight. Mysigt. 
Nu ska jag vara snäll och spela innebandy med viktor i garaget, sen ska jag städa, julpynta och plugga. Puss!

Superbra dagar


Svenskaprov gick bra idag, det kändes så iallafall. Men det är inte lugn och ro ännu, nu måste jag plugga till kemiprovet till på fredag...
Nu är det bara roliga dagar kvar av veckan, så jag står ut. Imorgon är det öppethus på skolan, min lillebrors klass och deras fadderbarn (de som går i tvåan) har musikal, jag och hanna ska gå smita in dit. Hanna har ingen biljett men det har jag, så just därför måste vi s-m-y-g-a. Annars så låtsas vi att hon är min kompis från stockholm, och man kan ju inte låta henne stå ute i snön och frysa?  Eller hur?
fredag ska jag och Hanna vara barnvakt på Hampus (fyra år) , Det är bara roligt. Vi får se på film och äta godis, Hampus är så snäll och vi får pengar för det! Sen på lördagen ska vi gå och se på bio också, det blir Twilight som alla har pratat om. Vi köpte företagsbiljetter av Carl i våran klass, han hade fått dom gratis och sålde dom för 20 kr styck, båda parterna tjänar på det, haha!  På söndag är det ju första advent, och då ska vi ju gå på skyltsöndagen, så mysigt.
Och förutom allt det roliga så ska man ju proppa in lite plugg också..

Nåja, nu ska jag fortsätta plugga kemi, puss!

hejsvejs

Det blir ingen bloggning ikväll, och eventuellt ganska lite denna vecka, men jag kommer ju försöka uppdatera så mycket jag kan. Jag har iallafall lotvat mamma att inte blogga någonting ikväll eftersom att jag har svenskaprov imorgon.. Nu ska jag äta frukost sen ska ska pappa skjutsa mig till skolan, lyx att slippa ta bussen ju! Puss

läxor!


Det är inte slut än. Idag fick jag reda på att vi har ännu mer inlämningsuppgifter, så jobbigt! Denna  vecka: filmanalys, svenska inlämningsuppgift, svenskaprov, teknikuppgift och kemiprov.  Usch. Så ja, kanske inte blir superuppdatering nu, men åtminstone varje dag :)  Kram !

Min vägg


Det har som sagt varit en plugghelg, så jag har väl inte så mycket att skriva. Imorgon är det måndag igen..känns lite surt. Jag längtar råmycket till julafton, men ännu mera till mars! Nåja, nu ska jag skriva klart innehållsförteckningen till mitt arbete, sen är det klart. Skönt. Ciao!

saturday





Jag längtar tills jag får använda mina röda skor i dominikanska republiken i mars!

Plugghelg

Blä, jag håller på att jobba med en vetenskaplig uppsats till NO:n. Jag är nästan klar, och då blir det att sätta igång med bokrecensionen till svenskan. Hej&hå. Imorgonska jag plugga lite till svenskaprovet och kemiprovet som vi har i veckan också, och sen blir det bara ännu mera prov. Nu vet ni allafall vad jag håller på med, kommer sitta med näsan i böckerna hela helgen..Jag bloggar iallafall lite ikväll, pusspuss

lite att fundera på nu

Hejhej, en liten snabb update nu bara: Har varit på besök på draggen och midgård, för idag var det våran tur. Jag och hanna spanade in Stylist med Spa på draggen, och det  verkade jättekul. Sen kikade jag på dansprogramet på midgård, och jag var den enda nu på eftermiddagen som valde det!  Nu har jag iallafall fått se litegranna, och jag ska på praso på draggen, midgård, internationella gymnasium och kanske på minerva..  spännande! Nu: plugg.    Puss

I did it


Jag klarade det, utan att svimma!

Yes, nu är det gjort,  jag tog Gardasil idag. Jag är livrädd för sprutor och blir alltid darrig och svimfärdig när jag jag ska ta en. Men mamma och Hanna var med, och Hanna höll min hand. Haha. Men det gjorde faktiskt ont, man kände verkligen hur sprutan trycktes genom köttet, blä. Men det gick hur som helst bra, och nu är det bara 2 sprutor kvar, jag ska ta den andra om två månader och den sista om 6 månader..

Om 25 minuter ska jag möta upp hanna vid bussen, vi ska på ett möte på teatermagasinet.. Det blir najs, då får vi veta vad som händer med oss (dom ska riva teatermagasinet). Puss, ciao.

Pics




Blablabla

Hejhej
, jag är typ helt slut, har varit förkyld hela dagen, och det var ganska jobbigt att avsluta skoldagen med ett hårt spinnig-pass med Carola som tränare.. Och plus det så missade jag bussen när jag skulle byta buss, så jag gick typ en halvtimme i minusgrader medans jag pratade i telefon med Hanna, vi snackade om gamla flammor, och vi hade kodnamn så att ingen som hörde oss skulle fatta vilka det var vi snackade om, haha, som att dom skulle göra det.

Nu är jag iallafall hemma, skönt. Ikväll ska jag plugga och se på tv, och lägga mig tidigt. Föressten, vecka 49 har vi tydligen musik,matte,svenska och spanska - prov.. vi ska snacka med rektorn för man får ju max ha 2 prov per vecka, och vi kommer inte orka med 4 prov.. plus inlämningsuppgifter till nästa vecka..  hej&hå.. Puss

Yoga

Hejhej, chill dag idag, vi hade bara studietid och yoga. Hanna skjutsade mig hem, tog typ 40 minuter, så jag hade ingen känsel i min rumpa när vi var framme, haha.. Nu ska jag gå och äta, sen ska jag ta bussen till dansen. Super, Puss.

LördagSöndag


Mina ögonlock faller ihop


Gud vad trött jag var när jag kom hem efter skolan, jag somnade i soffan och sen när viktor väckte mig så gick jag och sov i min säng istället. Jag orkade iallafall inte gå på UG med hanna och sandra eftersom att mina ögonlock höll på att falla ihop. Så ikväll är det tv-kväll med mamma och pappa. 

Imorgon tänkte jag fota lite också, det var ett tag sedan eftersom att det är mörkt när jag kommer hem från skolan, så det hinns bara med på helgen. Och föressten ska jag och mamma till stan imorgon, kolla om mina skinnstövlar är klara (dom skulle kolla om dragkedjan gick att laga) och sen ska vi gå och fika och kika lite på olika affärer. Mys.

Vad har ni gjort ikväll? Ciao

Pirr i magen





Ciao! Om ca en timme ska jag och Hanna ta bussen ner till stan, till teatern. Första gången för mig, pirrigt att träffa alla och så. Men det blir nog bra. PirrPirr.  Och jo, jag vet att jag varit jättedålig på att uppdatera och så, men det är ju så mycket i skolan och jag tänker ge järnet och jobba arslet av mig nu sista tiden. Så, nu kom mamma hem, så vi ska väl äta snart. Ha en bra kväll! Pussss

Pjuh

Hej nu sitter jag på skolan , jag var så trött igår att jag somnade på golvet efter att jag bakat chokladbollar. Eller mamma rullade dom. Jag skulle egentligen ha chokladbollarna till klassen idag, för vi är uppdelade i grupper på fyra, och sen ska en student från nått annat land komma och snacka engelska med varje grupp. Iallfall skulle jag egentligen ha haft chokladbollarna till min grupp, men jag glömde dom hemma idag så pappa ska komma med dom efter spanskalektionen. Tur. Om fem minuter har vi spanska, spanskaglosor!  Yeah. Vi hörs, ciao.

My bestfriend yeah


My bestfriend såklart. Vi ska se på film nu, med skumtomtar. Mums.

Pappas dag

Har ni firat era pappor idag? Det har jag och viktor, pappa fick massa saker.

Igår kom ju Mia hit, fanns inte så mycket att göra, men hon provade min kamera lite, sen gick vi till macken och köpta godis och när vi kom tillbaka så såg vi på "What Women want" Kul var det iallafall att träffa henne!
Just nu sitter jag och ser på Anne Frank, the whole story. På youtube alltså. Jag har pluggat engelska och NO också, duktigt va. Nu kom alla hem från hockeyn så snart ska vi fika, puss!

Rubiks Cube


Hejhej
, När jag vaknade imorrse så kände jag mej förkyld, och alla andra med, så jag, viktor och mamma åkte till coop istället och affärerna där och handlade. Jag och Viktor införskaffade var sin Rubiks Cube också, jag har redan löst en sida, hah.

Ikväll ska Mia komma hit, hennes föräldrar ska till ersmark så då ska vi träffas. Roligt! Så nu ska jag och Viktor sitta och klura lite på kubarna, sen ska jag sova ett tag och städa mitt rum.. Puss

En bild jag gillar

SupriseSuprise

Hejhejhallå!
Idag hade jag utvecklingssamtal, det gick bra! Så glad att jag bytt mentor.
Ikväll kanske det blir att gå på UG med Hanna och hennes kompis Maria, vi får se hur det blir.. Och imorgon ska jag och mamma på stan, köpa present till pappa, gå på slumpen och så..

Föressten! Jag ska troligtvis börja i Hannas teatergrupp, dom har för lite människor med, och jag har typ alltid velat gå i teater. Så på måndag ska jag träffa Hannas teatergäng, tjejerna dårå, också ska vi ta kort till planschen (stavning?) som Anna ska fixa, och på torsdag ska jag vara med på teatern. Känns så roligt, jag är nästan 100% att jag ska börja, men jag ska mest prova på torsdag. Pusspusspuss

Ohhh, utmanad!

Hejsan, det blir bara en liten grej här, för jag är så trött att jag inte orkar skriva nått annat.. puss


Jag har blivit utmanad av Rebecka!!

Regler:

♥Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
♥Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
♥Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
♥Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg



Här är 7 saker ni inte visste om mig:

1. Ibland är jag mörkrädd
2. Jag har klaustrofobi (stavning?)
3. Jag hatar min klass
4. Vi har värsta bondgården hemma, höns och ankor.
5. Förut avgudade jag TH
6. Jag måste sova minst 8 timmar, annars fungerar jag inte.
7. Det värsta jag vet är att gå ensam hem från bussen sent på ikvällen

Jag utmanar:
Elvira
Sandra
Hanna
Evelina
(av någon konstig anledning gick det inte att länka)
+ 3 frivilliga..

En tisdag

Vanlig dag idag, hade bild-redovisning om modern konst, det gick bra. Sen följde Hanna med mig och tittade på när jag dansade också, första gången hon har sett mig dansa, förutom i sommras på kulturnatta då. 

Klippte till mig lugg lite idag med, den varså lång ju.. jag tror att jag ska ha pannlugg ett tag till, sen ska jag nog fixa snedlugg.. hehe. Nu är det bara det andra håret som ska sparas ut.

Nu ska jag hoppa i säng, blir en tidig kväll! Puss

Missa-bussen-dagen

Hejhejhallå
, skriver lite snabbt nu, har varit på dansen och snart ska jag hoppa in i duschen. Dagen har varit helt okej, förutom att jag missade bussen två gånger, glömde mitt busskort hemma och min mattebok med. Men allt löste sig.
Skönt var det med sovmorgon också, jag åkte med mamma till skolan. Jaja, skriver mer imorgon, pussspusss

mina vita väggar



Hemma igen..

Hejsan, är ledsen att jag inte bloggat, men jag har bara inte hunnit..  Det var jättesorligt att åka från sthlm, det blev ett sånt snabbt farväl. Men bussresan var helt okej, sov mest.  Mamma och pappa kom och hämtade mig på busstationen och när vi satt i bilen sa pappa att mitt rum var skitstökigt för att jag inte städat innan jag åkte, och jag tänkte att jag skulle behöva städa direkt jag kom hem.  Men sen när jag kom hem och gick in i mitt rum så hade min snälla familj målat om och möblerat om i mitt rum! Det vart jättefint, så jag ska nog fota och visa någon dag när jag städat och plockat bort.

Idag har jag städat lite på rummet, sett på tv och träffat Hanna. Känns verkligen sorligt och konstigt att vara hemma, och imorgon är det skola och allting. Känns väl sådär, jobbigt med allt plugg.. Puss


RSS 2.0