Prep


Jag har kollat om jag får praoa på dagiset i ersmark istället för balettakademien. Det var ju tydligen inte säkert att jag fick praoa på balettakademien fast dom sa det förut, så jag skiter i det nu och praoar på dagiset istället, om jag får dvs, dom skulle ringa mig imorgon.

Nu ska jag sätta igång och plugga spanska, prov imorgon. Får se om jag har tid att skriva senare ikväll, puss!

På skolan

Hej nu sitter jag på skolan och har håltimme. Jag mår inte speciellt bra alls, har typ frossningar. Jag vet inte om jag ska åka hem eller inte, jag vill inte missa tekniken men samstidigt så är jag så sjuk att jag inte orkar med skolan. Jag ska gå och snacka med Sandra (mentorn) nu, och se hur jag gör.  Vi hörs senare, ha en bra dag! Kram.
btw så fick jag reda på att lucas ligger på akuten och har hjärnskakning, jag borde inte bry mej men det känns taskigt.

080929



1000 spänn


HAHA, mamma står och skriker i telefonen för att hon fått någon räkning på 1000 kr som hon redan har betalat. Stackarn som sitter i anda änden av telefonlinjen, hon får världens utskällningYou go ,mama! haha



Jag hatar farväl

Nu har Rebecka och Moa åkt till flygplatsen. Så sorligt, jag hatar farväl, jag börjar nästan alltid gråta ! (haha) Men om ca 3 veckor så åker jag ju till stockholm och hälsar på dom, på obestämd tid dessutom.

Som ni kanske förstår så är jag sjuk idag med, så himla jobbigt alltså ! Jag skulle vilja vara frisk nu och kunna gå ut och fota.. det kanske funkar om jag tar på mig mycket kläder.. Vi får se. Jag ska ändå försöka gå till skolan imorgon, för det är en ganska lugn dag. Plus att jag måste kolla lite saker inför spanska-provet på onsdag, vilket jag ska plugga på idag. Kram

Blä


Usch, jag är fortfarande sjuk. Hostig, snuvig, och det känns som jag ska dö. Rebecka och Moa (för dej som  undrar så är rebecka min syrra och moa är hennes dotter) åker hem imorgon och det känns skit. Jag vill ju göra något roligt, och sista kvällen är alltid roligast. Men jag vet inte om det blir så nu..

Idag har jag iallafall bara slappat, gjort ingenting. Jag har pluggat spanska föressten, och nu ska jag plugga lite mer.
Hörs senare, puss!

Hosthost

God morgon, nästan iallafall. Jag vaknade typ för en timme sedan och jag är fortfarande sjuk ! Jag blir så sur att jag ska vara supersjuk sista helgen rebecka är här (hon åker hem på måndag). Nu sitter jag och ser på So you think you can dance med mamma, sen ska jag gå och ta en dusch.

Uppdaterar säkert senare idag eller ikväll, men tyvärr så har jag ju inte sådär jättemycket att skriva eftersom att det inte händer något här. Men det blir nått. Puss

Jag vill se en familjefilm

Lillebrorsor! tänk vad jobbiga dom kan vara. Det värsta är ju när han är en djävul när han är med mig, och när mamma är i samma rum så skyller han bråken på mig. Nej gud vad less jag blir ibland.

Iallafall så mår jag fortfarande dåligt, i stort sett alla går och hostar här hemma. Dåligt att jag missade skoldagen, men i helgen ska jag plugga till spanska och martte - proven. Men just nu är det Jerry Springer som gäller ! Så töntigt, man blir nästan less på det eftersom att alla bråk ser likadana, så dåliga skådespelare!

Nu har mamma, pappa och viktor kommit upp, och alla bråkar om tv'n. Viktor och pappa vill se hockey och jag, mamma och rebecka vill se nått som alla kan se. Hur kan det va så svårt? Det ska alltid vara sport. Ingen familjefilm.
Puss

Dumma moppe

Nu är jag riktigt sjuk. Täppt i näsan, ont i huvudet, jätteont i halsen, och helt galet trött ! MIn moppe la av när jag åkte hem från skolan också, så jag fick släpa på den i typ en halvtimme innan jag fick ingång den i en nedförsbacke. Usch jag blev jättesur på den, den verkar ha ett eget liv och startar bara när den vill, jag höll på att svimma för att jag var så arg, haha!
Nu sitter jag här och har sett på en jättedålig film mej mamma som också är sjuk, och rebecka. Moa vaknade nu och jag ska gå på promenad med henne broarna runt sen, så att rebecka får lite egentid för att kunnna åka till Modehuset (som just har öppnat och är det största i Norrland). Jag får väl se hur det går att gå promenad när jag är såhär, får ta på mej mycket kläder, jag tjänar iallafall 50 kr. haha.
Nu ska jag gå ner och äta gröt, puss

HateThoseDays

Hejsan, idag har det varit en jobbig dag. Sjuk och trött. Jag hinner inte blogga för mina skitjobbiga förädrar sitter och tjatar på mej om att jag ska gå och lägga mej tidigt, klockan är 20.51 nu!  Nä, sånnahär dagar vill man bara lägga sig under täcket, äta godis, och sova i en månad. Puss

Min moder



Min rara mor sitter såhär när hon surfar. Observera den fina böjningen på handen! hah

Gravenstein!!

Hej! Idag har mamma bara pratat om Gravenstein (äppelsort) , hela tiden!!

Måste verkligen börja ta massa foton nu, ska sätta in mitt batteri i laddaren innan jag går och lägger mej. Imorgon ska jag och Rebecka och Moa på stan efter skolan, jag slutar 14.30 Jag har typ 100 kr att spendera, jag ska gå på slumpen (second hand) någon dag och kolla om det är bra, haha.  Kram

Linnea+HipHop=Ingen bra kombination

Idag vaknade jag lite förkyld, och det visade sig att hela familjen också var förkylda. Men jag tog moppen till balettakademien eftersom att  vi hade friluftsdag idag. Vi hade HipHop,  och tja, det gick ju sådär. Det är väldigt svårt att få in gunget och allt sånt när man dansar balett och lyrisk!
Nu sitter jag och ser på Oliver Twist, den är så hemsk.  Puss

Totally Spices

Nu sitter jag hemma vid tv'n och äter gröt. Vi har 2,5 timmes håltimme, så jag tog moppen hem , jag orkar inte sitta på skolan eller gå på stan så länge. Jag ska åka om typ en timme, så då har vi teknik sen så ska jag träffa Hanna och äta innan dansen. Nu ska jag fortsätta se på Totally Spices , haha !  Kram

Nakenfis


Hejsan, jag sov superdåligt inatt, det var en flock bananflugor i mitt rum så jag tog mitt täcke och min kudde och la mig i tv-soffan. Mitt i natten skrek Moa så jag vaknade och jag kunde aldrig somna om på riktigt, så jag har halvsovit hela natten. Men jag hade iallafall sovmorgon så det var skönt. Jag har haft dans idag också, balett. Så himla kul alltså !

Nu sitter jag och ser på Outsiders, det handlar om nudister.. joo, säga vad man vill om det, haha.
Puss

Musunne


Vart ska jag börja?

Ja, var ska jag börja? Jag hade egentligen bloggen  lilajnish.blogg.se innan , men jag skaffade en ny. Jag heter iallafall Linnea och är 15 år gammal.. gillar att dansa, va med kompisarna, resa, shoppa, fota osv.

Igår var jag barnvakt till Hampus, mammas kompis barn som är 3 år. Jag tjänade 250 kronor! Så nu ska jag spara 150 kr tills jag åker till stockholm och för hundra kronor ska jag second hand-shoppa! 
Idag kom jag hem från Hampus vid 11-tiden och jag, mamma, Rebecka och Moa har gått promenad. Sen har jag och Rebecka suttit vid datorn och pillat med photoshop, så nu har jag en header tills vidare. 
Skriver mer ikväll, puss!
RSS 2.0