can't remember when i last saw you laughing


hoho, min hårfärg ser ungefär ut sådär nu... När jag just tvättat ur det så var det KNALL-rött, och jag höll på att panika. Men nu måste jag verkligen sova, annars får jag smisk av mamma (haha)

ajabaja


Nu sitter jag med toning i håret och är allt annat än vacker, haha. Får se hur det blir, jag döööör om det blir dåligt!

om vi någonsin blir som dom


/Michaela

Ikväll (det som är kvar av kvällen) ska jag läsa min hat-bok och lyssna på håkanbråkan. Och jag har verkligen ingenting vettigt att skriva nu, så jag återkommer!

fina


Usch, jag är fortfarande sjuk och orkar typ  i n g e n t i n g. Sen i lördags har jag nästan bara legat i min säng och läst om jag kunde drömma, när jag hör din röst och nu även ljudet av ditt hjärta.   Jag har nog blivit bok-narkoman eller så... inte bra. Eller jo, om jag hade läst boken vi har på engelskan så hade det nog varit bra!

slow


Ikväll har jag och Helena sett den här filmen och bara chillat, tryckt i oss popcorn, choklad, you name it! Annars idag så har jag legat i sängen och läst När jag hör din röst. Helgerna är bäst, och jag är överlycklig för att jag kan sova hur länge jag vill imorgon med!

klarren


Vi har just tagit klassfotot, wihoo

Jag var bara inte gjord för dessa dagar



Parvin är allt bra hon! Det var väl bara det jag ville säga, och nu ska jag sova för att klara av morgondagen!

UNDERBARASTE


RÄKNAR/NER/DAGARNA


Det här vill jag ha. Min syster som jag nog aldrig saknat så mycket som nu, stockholm och moa!

Idag mina vänner, har jag haft en anti-allting-dag. Imorgon är det klassfoto och min klass har bestämt sig för att vara Astrid Lindgren-karaktärer. Hoho, jag vet inte om jag orkar. Jag och Parvin är lite tråkiga av oss och satsar nog på att vara snygga (om man nu kan va snygg med en röd näsa, förkylningen härjar fritt i min kropp just nu).

daaah

Stackars mig. Mina hals är alldeles svullen och jag har ont i halsen när jag sväljer. Jag börjar blir förkyld!! Igen!! När jag slutar ska jag hem och dricka en massa te och äta anti-förkylnings-piller.

?

Någon som vill byta liv med mig?

BARA DET BÄSTA DUGER



hejhopp

Allmänt jobbig dag idag, och jag glömde min mattebok hemma, så det är ju inte ens lönt att gå till den lektionen. Ska åka hem och plugga lite sen, men nu sitter jag i cafeterian med Linda. Ikväll är det föräldramöte i valhalla, och några utav danstjejerna ska dansa! Jag vill vill vill åka dit och titta!

vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn


/sabino

taggataggatagga


Wooow, jag ska läsa twilight hela dagen idag!

inget är logiskt inget är magiskt. och det är så tragiskt

Jag är heelt slut alltså. Gårdagens roliga visar väl sina dåliga sidor nu, hehe. Hela min kropp protesterar mot att röra sig upp för trappan till min rum, men jag måste nog sova nu, annars dör jag!

ATOMBOMB


Lite mer bilder från igår! Jag måste bara säga att jag är enormt snygg på varenda bild, hahahah

A W E S O M E


Sjukt kul kväll/natt

HEJHEJ


Idag fikade jag på Sandys med dom här tjejerna, och ikväll blir det feeest, -pepp ju! Nu ska jag fixa mig och äta, sen kolla med pappa om han kan skjutsa mig till vasaplan, ska med linda till parvin innan vi drar till teg. PUSS

voff


Alvedon brustabletter (som är äckligast i världen) + franskaläxa + bada bort träningsvärken blir min kväll ungefär. Sen har jag faktiskt lovat mig själv att gå och lägga  mig klockan 9 ikväll, får se hur det går!

SWEET


Idol i umeå. Awsome ju! Jag är alldeles slut i hela kroppen, och även fast jag nog borde plugga lite franska så ska jag gå och sova nu. ♥

blaaa

Sitter på skolan och väntar på lektionen, vi ska ha afrikansk dans! Det är ju hur jobbigt som helst, och jag har världens träningsvärk. suuuurt

H Å K A N


Sitter och lyssnar på Håkan och pluggar svenska... Låter otroligt trevligt va? Dock så väntar sängen nu, sova är typ det bästa som finns, helt ärligt.

tralalalala


Jag har tränat tre gånger idag, så nu är jag nästan död! Det jag längtar efter mest utav allting just nu är att åka utomlands, snälla mamma, boka en resa nuuuu?? ♥♥♥

Y-O-U


Kvällen har spenderats med min söta kusin, och nu väntar sängen på mig!

. . .


Broken arrows along the shore
Seems you intended to come back for more
It was summer love leave this town
It's to cold to bath and the leaves are brown
It was summer love leave this town
It's to cold to bath and the leaves are brown

The sun went down
And with it the love we found
That's the way things are sometimes
Most of the time

always one foot on the ground


Idag ska jag bara plugga plugga och plugga. Sen har helena köpt Desperate Housewives - the game, så gissa om jag ska lana? haha

sandor/slash/ida


Filmkväll hos bästa hanna, och detta såg vi! Nattiii

If I'd fall, would you pick me up?

åtta tummar upp!


Yes, lite bilder från den grymma kvällen igår

klockan är inte mycket och jag är död

Nu är jag hemma igen, vi hade det grymt och så, men nu är jag så sjukt trött att jag måste sova... Bilder kommer imorgon ♥

najsssss


Ikväll ska tjejerna i klassen som sagt ut och äta kinamat för att fira Johanna som fyller 16 idag, grattis! Så om några minuter ska jag in till stan, ha en fin kväll!

skrik lite mer anita

hohoo, nu har vi datakunskap med den jobbiga tanten som skriker och är helt dampig. Ärligt, alla hatar henne. Efter den här lektionen som är den värsta på hela veckan så har vi ju lunch och fyra timmar hål. Hur peppat? Jätte... Fast ikväll blir det kul, då ska vi tjejer i klassen till Great Eastern och äta middag och fira Johanna som fyller år. Mysigt värre. Och nu börjar tanten skrika igen, greeeat.

10/09


Bild snodd av Parvin
Så grymt skön dag idag, vi började tio och hade några timmars friluftsdag då vi spelade kubb, brännboll och fikade. Mysigt. Imorgon har vi den opeppade 4-timmars håltimmen och tre lektioner. Jag funderar på om jag verkligen ska läsa franska... det känns drygt men det ger ju ändå 100 poäng. Ja, otroligt intressant att läsa om mina funderingar förstår jag. Just nu sitter iallafall jag och ser på Idol, och resten av familjen är i stallet där just nu en kyckling kläcks fram.. sweet!

the kooks


Jag ooorkar inte städa mitt skåp, har slut på energi. Jag ska däremot hämta mina saker sen vandrar vi mot staden i detta soliga men dock blåsiga väder

om du var min

Nu sitter vi på skolan och väntar på Stefan som har japanska en halvtimme till, sen ska jag, julia, josef och stefan gå till stan och käka, sen hem till stefan och se på skräckisar! I morgon har vi sovmorgon till 10 och skoldagen varar bara i tre timmar, eftersom att det är friluftsdag. Värsta chilliga dagen alltså! Nu ska jag gå och städa mitt skåp som ser ut som ett helvete, och hoppas att jag inte svälter ihjäl innan vi kommer ner till stan. Puss!

tisdagskväll

Oj vad duktig jag har varit ikväll, pluggat som en nörd! Nu ska jag bara skicka iväg engelska-grejset till läraren, sen ska jag käka äppelpaj och sova! ♥

slow


Jag skippade sista lektionen, franska, och åkte hem istället. Pga äckligt illamående.
Jag somnade typ fem gånger på bussen och höll på att missa min hållplats.
Jag måste plugga matte och engelska en stor del av kvällen.
Jag är inte pepp på joggningen direkt på morgonen imorgon, jag har hemskt dålig kondition nu.
Jag tycker att cp-gruppen i matte är för lätt, undra om man kan byta? Kanske efter provet när jag visat vad jag går för...
Jag är sjukt pepp på morgondagen av en anledning: Skräckfilm med Josef, Julia och Stefan efter skolan!!

Nu ska jag dyka ner i matteboken, pusshejs.

hejhopp

Just nu sitter jag på skolan, och usch vad jag är trött. Ikväll ska jag gå och lägga mig typ halv tio, annars kommer jag vara död snart ju... Om 10 minuter har vi teater, sen musik, bild, matte och franska. Ganska dryg dag alltså, suck.

1-2-3

 
Jag har nu betalat 500 dyra kronor för en kånken, men mamma var snäll och betalade 200, så jag är inte helt pank...
Idag har jag varit väldigt duktig tycker jag. Jag sov inte mycket alls, och ändå har jag orkat träna tre gånger idag, haft en massa lektioner (bland annat cp-matten som var jätte-enkel!) och jag även fast allting talade för att det skulle bli en misslyckad dag så har jag varit på bra humör, jag som måste ha minst 8 timmar för att ens fungera... Nu: duschen, sen sova!

AND I'M THE BONES YOU COULDN'T BREAK

Om typ en halvtimme ska jag ta och åka ner på stan, då blir det dans och sen ska jag plugga lite när jag kommer hem, om jag orkar. Jag kom hem typ kl 12 inatt från bion, så jag har inte sovit såååå mycket inatt. Nu behöver min väska packas och min mage matas! ♥

everybodyyy

Igår såg jag och Helena på Brüno och Drag me to hell. Brüno vad ganska så äcklig, men vi skrattade sjukt mycket.  Och Drag me to hell var så läskig att vi var tvugna att dra in en madrass till datarummet så att båda kunde sova där, och scenen då tjejen vänder sig om i sängen och den galet läskiga tanten ligger bredvid henne spelades upp i min skalle hela natten kändes det som.  
Nu har jag iallafall varit duktig och städat mitt rum och mamma är och köper hamburgare. Ikväll blir det bio med Stefan, great!

14:15

Dagens planer var att städa och plugga, men de blev förstörda när sofia och helena kom hit för ett tag sen, men det gör absolut ingenting för mig, jag äter hellre kladdkaka och ser på film med bästa kusinerna!

FETT UGLY


Såhär fult väder var det idag + regn + världens blåsigaste blåst (eh?). Men nu är det såklart kolsvart ute, och jag ska snart sova. Godnatt grabbar!

YUMMI


Min bästa vän ikväll

OLD/MEMORIES/COMING/BACK

WOHO, nu är det helg! Fast jag längtar typ redan tillbaka till skolan... Inte bra alltså (om man vill va cool).
Föressten, en sak jag hittade alldeles nyss:  Här kan man vinna en träff med Tokio Hotel när dom kommer till sverige på tisdag! Jag måste bara tävla, seriöst. Jag var ju typ sjuuukt galen i dom förut, och dom är fortfarande och alltid bra.

RUN!

Nu har jag bara typ två timmar kvar på mitt hål. Vi sitter i cafeterian och datanördar oss. Det här spelet är hur kul som helst, jag måste dock varna om att det är beroendeframkallande, haha.

r-e-g-n


Sånt här väder x några gånger värre är det nu. Jag har en liten flod i varje sko, och hela min tygpåse är blöt. Tur att datorn klarade sig då! Jag känner att nu är det tid för att fixa fram en riktig väska, annars lär jag vara skyldig skolan en ny dator snart.
Just nu sitter jag på skolan, börjar om 20 minuter, så jag ska snart försöka leta mig till klassrummet där vi ska ha franska. Jag är typ pirrig, första gången jag har franska!

forget you're running, i will find you.


Jag har köpt sånna här velour-tights på Bikbok. Har ju velat ha dom läänge. Och jag har min brors supersnygga t-shirt, hahaha. Imorgon är det skolfotografering och jag dör om jag blir ful!  Och så har jag franska första lektionen, jag vet inte alls vart klassrummet är och jag vet ingen som ska gå franska heller. Men förhoppningsvis hittar jag - i tid också!

i will battle for the sun




Ikväll är det final i So you think you can dance! Det måste man bara se, men först ska jag duscha, packa min väska och klippa min lugg. Föressten har jag legat på en spikmatta i 20 minuter ikväll, så nu är jag alldeles prickig på ryggen, oerhört vackert må jag säga! Och om ni klickar på bilderna ovan så får ni lyssna på bra musik! Pussii

historyhistory


Ikväll har jag och mamma sett på En kärlekshistoria, och imorgon är det back to school! Alltså, nu: s o v a!

100%

Nu ska jag ut och andas ny luft i några minuter, har ju inte gjort det på några dagar! Och imorgon är jag tillbaka i skolan, vare sig min förkylning vill det eller ej!
RSS 2.0