hejhopp

Mitt blogg-humör är inte toppers kan jag väl säga. Är man seg mest hela tiden och sitter och läser gamla frida-tidningar i pyamasen så orkar man knappast klämma fram ett blogginlägg heller.  Jag har iallafall just badat, och jag är nog på bättringsvägen. Imorgon kväll ska jag träffa Mia som jag inte träffat på evigheters evighet nästan! Om jag är frisk det vill säga, men det lär jag vara, jag har redan blivit friskare under tiden jag har skrivit det här inlägget, haha. Okej, inte mycket sagt, men ändå. Godnatt! ♥

chunky monkey


Glass hjälper verkligen mycket mot ont i halsen, det har Julia lärt mig :D

slijqpojfndinc


Jag har legat i min säng större delen av dagen och stirrat in i väggen typ. Min hals känns som jag vet inte vad och jag är typ alldeles yr och konstig, mysko. Jag måste nog verkligen försöka sova litegrann, och idag är finaste dagen på länge, typiskt alltså.

det värsta jag vet


På bara några timmar har min hals gått från att vara en helt-okej-inga-problem-hals till att vara en ont-varje-gång-du-sväljer-eller-pratar-hals. Hur har det gått till? Jag tror Helena har smittat mig, den lilla skiten haha. Jag är instängd i fetaste palestina-sjalen och massa kläder, vill inte bli mer förkyld ju!  Jag måste vara helt totalt frisk inom 12 dagar, annars dör jag. Nu ska jag dricka massor av te, och sen sova! Det lär ju vara den bästa medicinen mot allt, enligt mamma. Imorgon ska vi plocka jordgubbar jättetidigt också, man kanske blir frisk av jordgubbar med? Av alla vitaminer? Hoppas!!

det finns ingenting vi inte kan, för vi har varann

Idag har jag hunnit med hur mycket som helst känns det som! Bland annat....

Jag och Viktor har suttit vid poolen och spelat Den försvunna diamanten, viktor vann men jag hittade iallafall diamanten!

Jag och Helena tänkte åka till stan och se inspelningen av en zombie-film. Men det var  inga zombies där så vi åkte till Gammlia istället och tittade på djur och gick på museum!

Såhär glad blev helena när hon upptäckte att hon kunde låta precis som ett får, haha.

En häst-mule

Sen köpte vi trocadero och piggelin och satt ute i solen. Vi har till och med hunnit ha gräskrig, vattenkrig osv... Har lite bilder på mobilen med, men de kommer senare! ♥

det mest onödiga inlägget på länge

Herregud vad jag längtar tills jag börjar skolan känner jag nu. På något sjukt sätt. Men det känns såååå himla kul att börja i en ny klass där alla har ett gemensamt intresse. Och att få dansa igen, har ju inte gjort det på flera månader och vad jag saknar det nu! Tro det eller ej, men det känns till och med roligt att få läxor, haha! Och nu tjatar mamma om att jag ska sova, godnatt! ♥

vi sitter i samma bil en silvergrå missil

Det kryllar av bananflugor i vårat kök, hur äckligt? Väldigt. Dagen har spenderats med att gå på lite affärer med mamma, ätit glass, varit med min bästa hanna och sedan också sett blue water high, ni vet det som gick på sommarlovsmorgon för några år sedan? Det är ju hur bra som helst, haha. Nu måste jag förflytta mig från min skrivbordsstol till soffan för att se so you think you can dance med mammsen, puss!

and i want to be near you, but i still want the real thing


Jag är ensam hemma och gör ingeting förutom att lösa gamla korsord i Frida (töntigt jag vet, haha) och lyssna på  MOTO BOY. Annars så är jag sådär konstigt trött att det är ganska tomt i min skalle. Snart ska jag duscha sen sooova ovanligt tidigt. Pussen!

Wake me up, wake me up or come into my sleep


Jag har framkallat typ 60 bilder till som kom till min brevlåda idag, nu gäller det bara att köpa ett album där jag kan sätta in allting.
Idag har jag städat mitt rum och varit extremt händig och monterat ihop saker från ikea som vi köpte på vägen hem igår. Viktor har fått ett helt nytt rum med skitsnygga saker, och ja, jag är lagomt avundsjuk. För övrigt, lyssna på den här låten som kan vara en utav de finaste ♥

hemskt mycket hej

Kom hem från stockholm inatt och det känns tråkigt att vara tillbaka till allt det vanliga. Nu kommer det ju inte hända någonting varje dag... Men mer bilder från stockholm kommer sen iallafall, nu ska jag städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag! ♥

vår dag i bilder, ungefär


Idag har vi varit på Torekällberget där det finns en massa små gulliga affärer, massa djur och mysiga caféer. Vi har gått hela dagen idag med och jag är alldeles slut i kroppen. Efter att vi varit där i flera timmar så bjöd anton och rebecka oss på middag på en restaurang, mysigt!
Imorgon ska vi åka in till stockolm på morgonen, sen ska vi på grönan hela dagen, gå ett litet tag på stan och sen på en kina-restaurang och äta peking-anka. Jag älskar dagarna här, det händer någonting kul hela tiden. Men imorgon är sista dagen, sen åker vi till höga kusten. Puss

stockholm


Vi kom fram till södertälje igår vid middagen, men då hade vi ju såklart ingen tid eller lust för datorn. Annars så har vi varit i stockholm idag och jag har shoppat bland annat en t-shirt, en snor-tajt jeanskjol och trosor från monki. Jag är jättetrött och har ont i benen efter att ha gått runt hela dagen, och jag kommer säkert sova som en sten i natt. Ikväll ska vi nog se på tv och äta B&J. Puss!

22:33

Ska upp halv sju imorgon, så det är nog bäst att sova nu... Här är iallafall vad jag kommer sitta och lyssna på i åtta timmar till stockholm imorgon: påväg mot sthlm ♥

your mistake was giving me your heart to break

Jag har gått i pyamasbyxor hela dagen och varit helt seg, kanske för att jag inte sovit normalt på två nätter, och då fungerar jag inte riktigt. Men lite har jag åstadkommit idag, bland annat har jag börjat packa till stockholm. Vi har sett Silent Hill också, som helena och sofia lånade av rebecka, har sett den flera gånger förut, men den är alltid lika läskig!

happiness


Den här helgen har varit huuur bra som helst. Först bodaborg och trästocks som var underbart, vi blev nästintill döva undertiden maggio spelade, men sedan lyckades vi ställa oss i mitten längst fram då moto boy spelade, och det var typ en timmes ren lycka, haha.
Sen igår firade hela släkten sofia som fyllde 15 i lördags, och vi spelade brännboll och hade allmänt trevligt. Och det blir bara bättre, imorgon bilar vi till stockholm och stannar där några dagar. Hurray.

UNDERBART


Här kommer två bilder på moto boy från trästocksfestivalen, mer kommer imorgon! puss, sov gott

i have been moto-touched

Ooootroligt. Vi var här i skellefteå egentligen för att gå på bodaborg och helt plötligt fick vi reda på att det var trästocksfestivalen. Och ännu otroligare : Veronica Maggio och älskade motoboy skulle spela. Så ja, jag och helena har varit på våran livs första festival, och det var huuuur bra som helst. Herregud alltså. Bilder kommer imorgon då jag kommer hem! Pusspuss

i'm off!

Åker till Bodaborg kommer hem imorgon någongång, ha det så bra!

babababaa

Idag har jag suttit i parken med Jenny och druckit hallon-smoothie och det har varit hur varmt som helst! Jag har även lyckats få en fet blåsa på foten, ajj. Sen har jag klippt mig också, lite i topparna sådär bara.  Imorgon drar jag, mamma, viktor och helena till bodaborg, har aldrig varit där men det verkar kul. godnatt!

i don't give a damn what you think or what you say

Med den här låten säger jag godnatt! ♥

hoahoa


hepphepp! Idag har vi åkt tre på en moppe till willy's och köpt glass, powerking och halsband ur en automat för 10 kronor (draken på bilden). Nu ska jag och mamma se I taket lyser stjärnorna, det blir tredje gången för mig. Jag älskar den!

NAJTI

Harry Potter var jättebra, men inte lika bra som jag hade förväntat mig faktiskt. Boken är såååå mycket bättre! Förutom bion har jag inte gjort så mycket annat idag... eller om man tänker efter har jag egentligen varit ganska effektiv. Har sorterat och hållit på i mitt rum, tagit ner alla mina foton från väggen, spikat upp min anslagstavla och så... Riktigt händig! Sen har jag sett  I taket lyser stjärnorna, jag har nog aldrig gråtit så mycket till en film. Jag satt ensam nere och kände att jag nästan höll på att gråta ut mina inälvor typ, haha. Nu: S O V A ♥

yepp


Om lite mer är två timmar sitter vi i biosalongen och ska se Harry Potter, G R E A T ! Filmen är två och en halv timme lång, så jag lär ju sitta och nästan kissa på mig efter mindre än halva filmen, så mycket cola som man häller i sig...

egentligen borde jag redan sova nu...

Ikväll har jag, hanna och alex bakat kladdkaka i micron, ätit kladdkakan och sett på film. Hanna och jag var så skrattiga att vi nästan förstörde det läskiga i filmen, men den var bra ändå! Imorgon ska vi se Harry Potter-premiären, och nu väntar sängen. Sov gott!

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Jag säger bara en sak: Jag äger på Paint!

trettioen dagar precis


Jag har 0% inspiration och vet inte vad jag ska skriva. Om exakt 31 dagar fyller jag år, och jag längtar otroligt mycket, mest efter att få saker såklart, haha. Nu ska jag se Juno!

om jag kunde drömma skulle jag drömma om dig

 
Har just sett Twilight också... Den sjunde eller åttonde gången jag ser den tror jag, men jag håller inte riktigt räkningen längre... Och just det, vända tillbaka dygnet var det ju! Sov gott

DEN BÄSTA SOMMAREN


Den bästa sommaren. Det är nästan den finaste och bästa filmen jag vet. Lagomt barnslig och sorlig. Jag vet inte huuuur många gånger jag har sett den... många är det iallafall.

GREAT


Jag och Hanna har gått på stan, sett på film och haft det allmänt bra idag, även fast regnet fortfarande öser ner. Är det här verkligen juli?? Det känns som att jag slösar bort hela mitt sommarlov med att sitta och se på film och inte göra någonting eftersom att man knappt kan gå utanför dörren utan att bli typ genomblöt och ihjälfrusen (ja, lite överdrift kanske)... Men det finns inte så mycket att göra åt det, så jag ska snart se på ännu en film... Yay.

paain


Helena vaxade mina ben ikväll, och det var ren smärta! Fast efter ett tag blev man lite (pyttelite) van vid det och jag skrek faktiskt inte varje gång... (!) Nu ska jag iallafall se på spiderwick, dricka te och sova!

en rörelse i ögonvrån

norge del 2


Lite mer bilder från Norge, resten går inte att lägga upp! Fattar verkligen inte vad det är för fel...
Idag har jag bara slappat hela dagen, fotat (det går inte att lägga upp de heller) , lyssnat på kent och håkan, spelat sims 3 med helena och halvsovit några gånger under dagen. Nu har jag bestämt mig att jag ska försöka vrida tillbaka dygnet, lite iallafall. Det går inte att somna 2 och gå upp 9 dagen därpå, det är fysiskt omöjligt för mig. Så sov gott!

no one else could make me sadder


Ungefär 99% av alla mina bilder går inte att lägga upp, fattar inte vad det är för något fel... Iallafall så är här en lista för sånna som jag (som har tråkigt)

Vilken svordom använder du mest? Fan Om du skulle vinna miljoner på lotto, vad skulle du köpa? En resa, kläder också förstås spara lite... Har någon någonsin kallat dig lat? Ohja Tittade du på tecknat när du var liten? Bolibompa!Hur många syskon har du? 2 Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar? Nope Vad har du för väder just nu?soligt och blåsigt Vad åt du till middag senast? kyckling och ris igår Kan du vissla? Hyfsat Vilken film kan du alla replikerna till? Det måste nog vara Linas Kvällsbok då  Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4 stolar och en soffa Läser du för skojs skull?Jaa Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop såklart Har du en blogg? det skulle man kunna säga Vilket är ditt favoritämne? det måste nog vara bild Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? jag vet inte riktigt... Får du dåligt samvete efter du ätit kött? haha nej Om du var född av motsatt kön, vad hade du viljat hetat? Elliot kanske Har du åkt moped någon gång? yes, jag har en liten fjant-moped som går 30. Men den är faktiskt bra ändå! Vad lyssnar du på nu? På drift? - Kent. Annars Viktor som tjatar i bakgrunden.

00:30

Kom just hem från bio med hanna, alex, oliver och hans kompis julia. Vi såg Transformers 2, det var superbra! Hanna grät flera gånger och jag en, haha. Annars så regnar det fortfarande, och det har blivit en massa översvämningar, galet. Nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon, puss!

blablablabla

Jag vet inte hur vi lyckades, men efter ungefär tre timmars sömn inatt så gick jag och hanna upp halv 7 och tog hästarna till hagen. Det var iiiskallt och blött ute, så vi gick hem och somnade om igen och sov till halv 11 ungefär. Och fram tills för typ en halvtimme sen så har vi ätit frukost i sängen framför Hey Baberiba, sett massa gamla barnprograms-intron och en bit av så som i himmelen. Nu har hanna åkt hem och jag ligger kvar i sängen och hör regnet smattra mot taket, den spöregnar verkligen ute. Jag tror att jag ska försöka pallra mig in till huset om ett tag, jag har inte ens ätit lunch ännu...

så jag gör som jag vill


Ska cykla till hanna igen alldeles strax och hjälpa henne packa väskan, vi ska sova här inatt! Det blir nog att se skräckisar och vara vaken lääänge, som vanligt då. pussen!

Det känns som om någon kapat våra fötter och hela sängen fylls av blod och hela golvet är fullt av skor


Jag håller på att halvt packa upp väskan, blogga, lyssna på musik och göra massa saker som jag inte orkade göra igår. Sen ska jag till Hanana Banana och se på film, det är ju så kallt att man inte orkar vara ute! Puss

Norge, del 1


Två bilder från Norge, det var hur fint som helst överallt!...Mer kommer någon annan dag, nu måste jag gå och lägga mig innan jag somnar på datorn, ciao!

Hon är tillbakaaa

Yes, äntligen hemma nu. Det har varit jätteroligt och så, men har suttit och åkt bil ungefär 135 mil. Så jaa, jag är  ganska less nu. Ska ladda upp bilderna på datorn senare, måste först packa upp och allt sånt. Puss!

nästa: fjällen + norge

Idag bär det av till fjällen och sedan norge med familjen. Jag kommer hem på söndag kväll, så det blir ingen bloggning förrän då. Förhoppningsvis har jag då massvis med foton! ciaoo ♥

paljettigt var det


Från H&M för 249 kronor. Känns som att det inte är min grej att köpa något paljettigt och glittrigt, men det var fin, så jag var tvungen...

det liknar något alla känt någon gång, men jag tänker aldrig så långt


Jag blev några hundralappar fattigare efter min och helenas runda på H&M och myrorna... Just nu håller jag på att försöka packa, blogga, skriva med människor på msn, lyssna på musik och städa på mitt rum. Det funkar sisådär måste jag säga...

kanske var det en dröm

Det har alldeles nyss slutat spöregna, så snart ska jag och helena cykla till H&M och sådär. Under tiden kan ni ju lyssna på den här kent-låten.

RSS 2.0