what do u think?


flickr
Jag vill ha den här hårfärgen!! Jag har faktiskt haft typ rödbrunt för ungefär ett och ett halft år sedan... Åh jag vet inte hur jag ska göra. När jag kommer på någonting, typ som att klippa håret kort eller färga det eller nått sånt, så kan jag bli helt besatt av tanken och gå och tänka på det i flera dagar, haha.

WOHOO

Nu har jag fått mitt slutgiltiga intagningsbesked och... det blir dans på midgård till hösten och tre år framåt! Jag är hur glad som helst, men det känns väldigt väldigt pirrigt med ny skola och allting. Jag känner typ en enda person som ska gå samma som jag... Men jag behöver inte börja vara nervös ännu, det är ju trots allt ett tag kvar till den 18:e augusti.

american apparels


bild snodd av maria
Jag fyller år om lite mer än en månad, och bland annat önskar jag mig detta... Så ge mig! Från American Apparels. Godnatt grabbar ♥

I'm falling in love with your favourite song, I'm gonna sing it all night long

Jag och Helena har dansat runt i köket och hackat lök till köttfärssåsen, vi använde oss av cyklop när vi höll på att gråta sönder. Herregud vad vi är bra ibland!

You can’t go “Yeah, yeah, yeah”


HEJ! Allt är toppen och jag är glaad. Jag och Helena har planer på att äta glass med chokladsås (mucho mucho) och bada i poolen, steka och lyssna på mando diao. Fast Helena kommer hålla för öronen, för hon gillar mer klassisk musik (hahah). Lyssna häääär , vem kan inte gilla dom liksom? Nu ska vi utföra våra planer för dagen, ciao!

18:56

always one foot on the ground


Hejhej. Jag orkar inte blogga på ett tag, iallafall inte så mycket. Jag mår helt enkelt inte så bra, men jag klarar mig! Bara så att ni vet, puss.

onödigt

Jag ska springa iväg och möta hanna och alex om ungefär 3 minuter, vi ska se på film hos alex! Ska ladda upp lite bilder senare som jag och helena tog idag nere vid ån, puss! 

I want you so badly you know, that it's a pain to wait


Åh vi har just badat i poolen och det var asvarmt. Ikväll blir det att äta chokladpraliner, supa mjölk och poppa popcorn. Helena har lovat mig att hon ska ge mig fotmassage också, låter najs va? Nu ska jag gå, byebye!

but i find it hard to love you when you're far away


Vem orkar sitta vid datorn när det är såhär fint väder ute? Inte jag iallafall! Det är 29 grader i poolen, så ikväll ska vi bada och hyra film. Hanna borde komma hem snart också, det är inget sommarlov utan henne ju...Nu ska jag iallafall springa ut i solen igen, puss!

superkul, full fart framåt


Tänkte egentligen skriva något kul, men nu kommer jag inte på någonting... Och nu ska jag kila över till bagarstugan också, ciao!

19:00


Såhär blev det med luggen, fast bilden togs just efter att jag klippt den, så den hade inte riktigt lagt till sig ännu... hehe.
Idag har jag varit på stan med helena och linnea, vi (typ bara jag) har shoppat loss, haha. Vi gick runt inne på Slumpen i mer än en timme medans det regnade utanför, sen cyklade vi hem och svalt nästan ihjäl innan vi väl var hemma. Jag har nästan bosatt mig i bagarstugan nu, så jag tror jag ska sova där i natt med, så mysigt! Nu ska jag springa över till mormor, puss!

blablablabla

Hej nu sitter jag och Helena och tittar på Hard Candy, det blir ungefär tredje gången jag ser den tror jag, haha. Den är iallfall jättebra! Inatt ska vi sova i bagarstugan, mysigt.
Föressten, jag klippte luggen igår! Jag hade ingenting att göra så jag bara klippte, haha. Det blev iallfall bra, bättre än innan i think. Kan visa sen imorgon hur det blev, puss!

har du lärt dig att stå vid ditt ord?


klicka på bilden !

några dagar


Bilder från några dagar tillbaka... Midsommar firade jag med en del av min släkt, på dagen var vi i Klabböle och sen åkte vi hem och fixade middagen, plockade blommor, fixade buketter och försökte fånga grodyngel bredvid ån (utan framgång). Det var iallafall mysigt även fast vi inte hade varken midsommarstång eller kransar..  Nu ska jag sova, imorgon åker rebecka, anton och moa hem så jag ska försöka gå upp tidigt! ciaoo

GULD


Det är SOMMAR nu!! Mitt och Helenas sommarlöfte är att vi ska kunna hjula och stå på händerna innan sommarlovet slutar, så ikväll ska vi träna! puss

hello darkness, my old friend


klicka häääär

torsdag


Idag har solen kikat fram, äntligen säger jag bara! Vi gick ända till coop och h&m så att det kändes som att benen skulle ramla av eller nått. Jag fyndade iallafall en ring för 20 spänn, vilket kap, haha. ciaoo

don't you let me go let me go tonight


Ni anar inte hur happy jag är! Jag skulle få ett stativ som "examenspresent", men när jag och pappa väl stod där inne på Fotohörnan och skulle välja ut ett stativ så börjar pappa snacka om objektiv och kameraväskor med. Så helt plötsligt så har jag nu ett stativ, en kameraväska (min andra försvann i västindien), ett till objektiv och ett UV-filter!  Fatta, bara sådär.
Annars idag så har jag, rebecka och anton varit på stan, shoppat och fikat. Mysigt värre! Och solen kom fram några minuter idag också, hoppas det blir bättre snart, annars dör jag.

dimma


Jag var såå pigg inatt att jag inte kunde sova, så när klockan var ungefär ett så smög jag ut och fotade lite. Det var alldeles dimmigt och tyst och daggigt i gräset. Såklart gick ingeting utav det att fånga med kameran... Men det var iallafall då den rätta sommarlovs-känslan infann sig! Nu har den försvunnit litegranna eftersom att det är så tråkigt och regningt ute. Så nu får sommaren komma på riktigt, det är ju inte såhär första veckan på sommarlovet ska se  ut!

galen bebis


Sitter och lyssnar på den här låten och har det tråkigt... borde nog egentligen gå och lägga mig nu, tänkte mest säga att jag lever. Nu ska jag iallafall gå och hälsa på min säng och försöka sova, god natt!

SOMMARLOV NU JU


Idag är det första dagen på sommarlovet och det känns så jävla bra, även fast jag inte riktigt fattat det ännu. Inatt sov jag, hanna, alex och joel i hannas friggebod och hade det mysigt, igår hade vi picknick på ängen, badade i poolen och såg på skräckfilmer (som inte var ett piss läskiga) och så hade jag, hanna och alex skolavslutning på morgonen ju. Lämnade 9 Calgary och Prolympia för alltid, och det kändes nästan bara bra, pyttelite tråkigt kanske... Nu ska jag iallafall slita mig från datorn och vara social med någon, ciao!

fett najs

sweeet bah


Hej där. Fixade ju helena och resultatet blev super, haha. Ikväll ska jag spela tv-spel med viktor och bara slappa, sen imorgon är det skolavslutning, äntligeeen ♥

superbra hörreduru

GUUUD. Det är världens skitväder ute! Jag orkar inte ha sommarlov ännu, när det är dåligt väder kan man lika gärna gå i skolan känns det som... Sen mår jag jätteilla och vill bara lägga mig under täcket i ett år. Låter bra, eller hur? Nu ska jag iallafall hjälpa Helena med sminket och håret innan idrottsgalan ikväll, ciao!

(hejhej)


Fattar det inte, men imorgon är det klassens dag, sen på fredag skolavslutning! Det känns helt galet, att lämna nian och ha värsta lååånga sommarlovet! Åh vad jag längtar!!

21:28

Nu är betygen satta och det känns sååå skönt. Imorgon har vi våra sista lektioner, och de är inte ens riktiga, och efter lunch ska jag, alex, hanna och joel på tivoli. Kuul. För övrigt är det ju världens sommar nu, över 20 grader idag och jag har bränt mig i fejjan. Najs! Nu ska jag duscha, fika, se på tv och sen zzzz.....så sov gott!

vilding


rebecka var lite galen idag, hahahah

I am lost and I need to be found


jag har nog blivit lite störd

7juni

ge mig sol!


JAG VILL HA SÅHÄR FINT VÄDER IGEN!

what have i done to fall so hard for you?

i hope you feel the way i do


Det är typ storm ute och det knakar i hela huset när det blåser. Läskigt nästan. Ikväll ska jag plugga, se på tv och äta kladdkaka med becky och helena! Har ju varit ledig idag så det känns jobbigt med skola imorgon.. men ändå bara en dag att härda ut, nästa vecka är det bara nedräkning till skolavslutningen! ciaoo

it's you or none

snygga


(såhär dålig är min mobilkamera!)

Sitter fortfarande och pluggar spanska, så sjuukt jobbigt. Ikväll ska jag och rebecka iallafall se twilight, hon har en vääldigt dålig inställning till den (haha), men den är ju bra! Sen ska jag försöka lägga mig i hyffsad tid ikväll, har sovit så lite både igår natt och inatt, inte bra! ciaooo

nu kan ni kalla mig för sundance kid

uschuschusch. Jag sitter och pluggar spanska, har muntligt förhör imorgon! Jag hatar verkligen spanska, av någon anledning, det fastnar helt enkelt inte i min skalle. Men på gymnasiet ska jag iallafall läsa franska istället, min räddning! Nu är ju rebecka och moa här också så det känns lite tråkigt att behöva sitta och plugga, men dom stannar ju faktiskt 3 veckor och det är ju bara ungefär 6 skoldagar kvar. Helt galet!

bästbästarebästast

Kom hem från balen för ett litet tag sedan, det var helt okej kul! Nu ska jag bara skicka iväg mitt musikarbete, sen ska jag sova annars kommer jag vara totalt död imorgon! ciaooo

RSS 2.0