You send me to an early grave, I don't mind, there is no life without you anyway

- - -

en vän med en bil

köpte mig en väska för fem kronor idag efter skolan som jag slutade klockan tolv. älskar torsdagar. min nya hobby är föresten att dammsuga upp små bananflugor som det kryllar av i vårt kök (dock inte så många längre, mohaha) nu ska jag gå och sova ett litet tag och drömma om simon, är så himla trött trots att jag råkade sova en timme för länge i morse.

jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

dr martens

funderar på om det är värt att välja dessa som enda julklapp trots att jag redan har lila. men vill sååå gärna ha svarta också. hmmm...

hjärta

I natt vaknade jag 1000 gånger och letade efter simon i sängen. och idag har varit en dag då jag bara känt FUCK LIFE. nu ska jag se Where the wild things are, och tydligen så gråter man jättemycket av den. gråta är skönt ibland, men bara då man har någon som kan trösta en.

heartbeats

idag plockade vi svamp och gjorde svampsoppa och svampmackor. nu har simon åkt hem och jag vill lägga mig under en sten och ligga där i tre veckor.

älskling

har just duschat och gjort mig fin, och om typ 20 minuter åker jag och mamma och hämtar simon på flygplatsen!!! har längtat ihjäl mig i tre veckor. puss

bästa reklamen

after all it's always you

jag vill teleportera simon till min säng nu och sova i 2 dygn för jag är så trött och hatar att sova ensam. nu ska jag dricka godnatt-te och prata med min pojke i telefon tills mitt hår torkar så jag kan sova. natti!

4-3-2-1

idag har jag varit hemma och pluggat. min fina fina mobil är sönder så den ska på lagning, men ica-mobilen är 10 gånger bättre ändå. och valet igår... är så glad att alliansen tog hem segern!!!

zebra

snart är det valvaka och det är pirrrrigt. och idag övningskörde jag ju med min fader och satan vad duktig jag var! just nu pratar jag i telefon med min pojke och snart ska jag tillverka lite chailatte. mumsss

yeahyeah

kvällen igår spenderades med denna tös. och fredagen och början av lördagen med min släkt i sollefteå. och nu idag ska jag börja övningsköra med pappa och är sååå nervös!!!!!

död

Hej. min kropp är död efter dagens dansträning och balettlektion. har ingen kraft alls i kroppen och ligger nästan död i soffan och räknar dagar tills simon kommer. bjussar er på min september-spellista> september <

min pus

Igår hade jag och simon 3 månader! älsklingen. och idag är det trött-dag och skitväder och jag vill bara ligga i sängen och läsa och dricka te hela kvällen, vilket jag också tänker göra.

DN2


Idag hade vi skolfoto, och såhär såg vi ut! DN2 kommer vara snygga som fan i skolkatalogen.

blått vs. rött

Om en kvart börjar debatten med Sahlin och Reinfeldt på 1an. Se det!!

dimma ute och stökigt rum inne. imorgon måste jag va fin för då är det klassfoto. och jag som varit hemma och ful i en hel vecka.

milk-slice

Har du tänkt på att pröva Milk-slice som man ser på reklam typ 100 gånger/dag? Don't do it!! Den är svinäcklig.

bra dag

haha kolla helenas min på första bilden. älskar den.
idag fikade vi på NK och sen köpte jag en tröja, bhar och trosor, också toningen. så nu har jag riktigt riktigt mörkt hår, vilket jag inte riktigt planerat. men det fungerar ändå! nu ska vi se skräckis, puss.

pungen på svaj

sitter och tonar håret. i mina underkläder. yeah. helena skrev till och med en status om det på facebook. och vi lyssnar på björn rosenström. åh hjärta hjärta.

göder oss

sitter och ser på pirat-film med denna grabb. vi har jämfört fett på magen idag. men nu gäller godis och chips, våran plan var inte direkt att göda fettet, men det lär ju bli så ändå...

svart är ingen färg, det är så man känner sig

åh jag sov helt ensam i huset inatt (ja jag är mörkrädd och rädd för varenda litet ljud som låter i huset). pappa och viktor är ute och jagar föda för köttätare och mamma är i stockholm på kurs. så igår checkade jag att dörrarna var låsta 3 gånger, släckte lamporna och sprang till mitt rum där jag låste dörren och kollade så att ingen låg under sängen eller gömde sig i garderoben. sen ringde jag simon och snackade ett tag och tro det eller ej men jag somnade typ direkt jag släckte den sista lampan.
och idag har jag legat och hostat slem och snuvat. kan denna förkylning någon gång försvinna??

ssssick

har antingen legat i sängen eller framför teven hela dagen.
är less less less

no time for us

Åh men shit vad länge den här förkylningen höll i sig, är såå less. och helst vill jag bara hoppa av skolan och fly någonstans. åhh orkar inte. nu ska jag dricka te och se idol.

. . .

/flickr
åh jag vill få kärleksbrev! eller vanliga brev fungerar också bra, bara inte kallelser till tandläkaren eller påminnelser om böcker man inte lämnat tillbaka. det är ungefär det tråkigaste som finns.

helgerna är allt för korta

Hej mina vänner. Nu är jag hemma i umeå igen. eller jag har varit hemma sen i söndags men mest legat i sängen eller framför tvn och varit förkyld och inte hört någonting annat än min puls i mitt vänstra öra. I helgen har jag myst, gått på bio och sett i rymden finns inga känslor (den var asbra, se den), träffat simons kompisar som alla är störda, och legat i sängen och hostat och snuvat. men det jobbigaste är när man kommer hem och känner sig så ensam även fast man egentligen inte är det, bara för att han inte är här.

pus

HEJ nu åker jag till simon HEJDÅ

ensam är stark, vilket jävla skitsnack


Åh jag har blivit förkyld. Min näsa snuvar och min hals gör ont så jag orkar knappt prata. Fasiken alltså. Och imorgon åker jag till min simon, tur att han också är förkyld. Nu ska jag packa klart stockholm-väskan och sen se när fredrik reinfeldt blir utfrågad! najss

hitten

sov riktigt illa inatt vilket resulterade i grym huvudvärk, så jag åkte hem efter bild-lektionen idag. har sovit några timmar idag iallafall, och nu blir det ännu mer av det. har tyvärr inget spännande eller livsavgörande att berätta :( godnatt!

utan dina andetag

saknar min finis.
RSS 2.0