usch-usch-usch

Seriöst, jag tänker inte äta kött mer. Jag strejkar.

Find out more at Meat.org.

some pics from the weekend


Här är då lite osammanhängande bilder från tärna. Just nu sitter jag och pluggar och har sjukt ont i magen. Enligt mamma är det magsjuka på G...great

We're fated to pretend


Erik åkte hem vid ett inatt och jag har sovit mindre än fem timmar. Men ändå är jag inte speciellt trött, jag är mer orolig över att vi ska till tärna om en och en halv timme, och jag har faktiskt huuur mycket skol-grejer att göra. Ångest. Jag får väl ta med och göra i bilen eller något. Sen har jag glömt min iPod på skolan också, kan det bli mycket bättre eller?? Nu ska jag leta lite kläder som jag ska ta med mig, farfar fyller 95 så vi ska nämnligen på finmiddag i hemavan, najzzzz. Pusspuss

snygg tröja


såhär tråkigt hade jag det fram tills för fem minuter sedan då erik spontant bestämde sig för att komma till ersmark. det tar ju dock ett tag att åka ända ut till vildmarken...

"If slaughter houses had walls of glass, the whole world would be vegetarian"

fyfaaan säger jag bara: wallsofglass

FREDAG

Jag har så sjukt ont i magen att jag vill gråta. Och det snöar ute. Och jag måste plugga. Men ändå, fredagar äger ju.

08.53


Drog ledsen-minen såhär på morgonen. Men egentligen är jag ganska glad, det är ju fredag! Nu ska jag till skolan, puss

saknar sånthär (inte att klappa katter)

BIGFOOT STRIKES AGAIN


Jag har tappat bort min bigfoot-tröja!! Finns det någon liten människa som sett den??

heheh

Nu sitter jag på skolan och har engelska. Vi ska skriva något om don't drink and drive, om man skickar inte det så kan man tydligen vinna massa pengar till klassen. Men jag har absolut ingen fantasi, så jag sitter mest och lyssnar på Het. Om ett tag har vi jazz, awesome!!

this is the first day of my life

Jag säger bara en sak: TRÖTTHET. Det känns som att mitt huvud ska sprängas och att hjärnan ska rinna ut över datorn. Mysigt, jag vet. Jag tror att det är dags för mig att duscha och sen sova.
Imorgon slutar jag halv ett!!!!!

p.s. Jag längtar efter:

08:19

En sak man inte vill göra: komma försent tilll saris lektioner. Så nu måste jag kila. Hejsvejs.

en sån där lista

Namn: Linnea
Ålder: 16 år och 6 månader
Boende: I ett hus i ersmark
Utbildning: Första året dans på midgård, awesome.
Civilstatus: såå singel
Lyssnar på: håkan hellström, kent, bon iver, moto boy, lars winnerbäck, laakso, those dancing days, melpo mene, lykke li, placebo, timo räisänen, josé gonzález, veronica maggio och massa annat. 
Film: Amelie från montmarte, twilight och dom där andra bra.
Tv-serier: True blood, Andra avenyn, annars ser jag inte så mycket på tv.
Äter helst: Helst vegetariskt, gillar inte kött sådär jättemycket.
Böcker: Harry Potter är bra, och twilight-böckerna. Syskonkärlek är asbra.
Framtidsdrömmar: Flytta till stockholm. Och dansa. Sen får vi se. Något med dans iallafall.
Något ni inte visste om mig: Jag måste alltid kolla under sängen innan jag går och lägger mig, annars kan jag inte sova. Jag tycker att det är asäckligt att rapa och tugga med öppen mun. Jag tycker om att vara ensam, för det mesta, ibland blir jag så less på människor att jag bara vill gråta. Och det värsta jag vet är att snacka inför människor. Nu lät jag väldigt osocial, men jag kan vara social om jag vill.

awesome


Jag må då säga att jag känner mig snygg just nu (haha) Nu ska jag dricka te och lyssna på håkan!

24 år på jorden


Idag fyller världens finaste syster år, grattis!!!!!!!!!

!!!

The dreamers

godnatt

Jag snyter mig och nyser varannan minut, hela huvudet är tungt och segt. Jag vill inte vara sjuk!!!!!!!!!!

sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig va med om det, och be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde


Idag har jag varit och klippt mig, det vill säga snaggat bort allt hår. Sen hade jag köpt mina efterlängtade docs, men när jag kom hem så upptäckte jag att den skon som inte varit en prova-sko var jävligt liten. Så dom åker tillbaka imorgon, men förhoppningsvis så tar jag en större storlek.  Sen har jag hittat en ring som kostade nästan 300 spänn och var fin som fan. Synd att jag inte är rik (haha). Jag är pank snart ju.

and i said it's a thought with being two


Några kassa mobilbilder från dagen. Sådär såg det iallafall ut. Jag önskar mig: en mobil med BRA kamera. Det vore bäst.
Jag har typ fått tillbaka min förkyldning och det suger. Jag måste bli frisk tills imorgon för då ska jag gymma, och klippa mig, och gå på stan och allt det där roliga. Snart ska jag sova, pusss.

nej nej

Trött, missade bussen, kallt ute, lite batteri på datorn, samhällskunskapsredovisning, less. INTE OK

längtar till allting som har med värme att göra.


/fortodayimaboy

to call for hands of above to lean on, wouldn't be good enough for me, no


Saker jag gjort idag:
Ätit en semla
Gått på stan med Hanna ett tag
Köpt rebeckas present
Köpt en ny kula till min piercing. Grön/blå är den!
Tagit bussen till mammas jobb
Köpt mat och gjort burritos av den

Saker jag inte gjort:
Gymmat (gymmet var fullt av massa muskelknuttar och sakerna jag skulle ha var upptagna hela tiden, men imorgon så)
Pluggat

Only love is all maroon


Sneda mobil-bilder, men ni får vrida lite på huvudet bara. Det jag ville visa med bilderna var: Visst har jag fått långt hår????

random bilder från några dagar tillbaka


Töntigaste leendet på sista bilden.
IMORGON ÄR JAG LEDIG!!! Planerna ser ut såhär: Vakna > äta > ta bussen > eventuellt gå till ume skinart > gå till stan och köpa present till syster > köpa mat > gymma > plugga. Sounds pretty good I think!

vad jag bryr mig om nu

Tjatja. Kvällen igår var fin, fast teatrarnas och filmarnas klassfest inte var sådär grym. Men vi hade det kul ändå! Om ett tag ska jag iväg till sörfors där typ halva släkten ska äta middag och fira födelsedagsbarn. Lite bilder från igår kommer nog sen, pusspuss.

ready for party!


Hej alla fina! Nu är vi hos parvin och vi fick en linda på köpet också! Snart ska vi dra oss vidare och ha det awesome, pussss

jag är en vampyr


Just nu ligger jag på sängen och latar mig, tar fula bilder med min webcam och lyssnar på musik. Min mage kurrar så jag ska nog fixa föda. För övrigt så är livet väldigt bra nu, och imorgon vankas fest med bland annat johanna och parvin. Grrreat!

hello darlings

Idag är jag i skolan igen efter fyra dagar i sängen. Men det kändes dock lite onödigt att komma hit eftersom att jag fick reda på att vi bara hade datakunskap idag, yey. Föressten så är jag sjukt less på snö, vinter och 24 minusgrader. Men nu är det bara 24 dagar tills vi åker till västindien!

they will see us waving from such great heights


Igår och idag har jag varit sjuk och inte mått så bra alls, jag har mest legat i sängen och läst om jag kunde drömma/sovit/spelat tetris. Så vi får se när jag är back on track igen... puss
klick

Oh, but there's no need to play with my heart


Idag har jag städat mitt rum jättefint, känt vårkänslor och varit och fikat hos familjen vi ska till västindien med. Sammanfattningsvis så har det varit en bra dag! Solen lyste idag och det var bäst. Puss och godnatt, jag är inte såå peppad på skola imorgon.

för det är så jag säger det, du är det finaste jag vet


Idag har jag varit på stan med mamma, och jag trodde att jag skulle komma hem full med konsumtionsglädje. Men så blev det inte, bara lite isåfall. Dagen var iallafall lyckad och vi rullade runt på stan efter att ha ätit huuur mycket som helst. Snart ska vi göra sallad och se på the hangover, pappa och viktor ska lana hela natten lång så jag och mamma har huset för oss själva, woho paaaarty!

the heart is a rebel

Jag har nyst (heter det så?) typ 20 gånger idag, nu är jag snuvig och har ont i halsen och tror bestämt att jag håller på att bli förkyld. Jag ska gå och dricka Berocca så blir mamma glad och jag med. Sen ska jag sova och bli frisk tills imorgon då jag och mamma ska på stan. pussss

Dagens fulaste

Mamma står och klipper skinka till pizzan och har just snackat om min blogg "Du, ska du ha skinka på din blogg eller?" Haha. Sämst humor.

när tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån


Webcam-bilder är underskattade, faktiskt. Det är inte så konstigt att man ser såna bilder överallt eftersom att det är betydligt mer fysiskt krävande att ta fram kameran, knäppa några kort, ta ut minneskortet och stoppa det i datorn, föra över bilderna, eventuellt redigera dom... och ja, ni fattar. Hur som helst. Jag fick nya leggingsar av mamma imorse, "en bra start på dagen".

chacha bloggis

jag är vän med en bil

mitt nya mål i livet ungefär


Enligt mamma och min lärare så är min nya livsuppgift tydligen att typ gå upp i vikt. Det låter väl trevligt? Jag ska satsa järnet på det.

hos dig är jag underbar

Nu sitter jag här brevid sofia på sängen på hennes rum på barnavdelningen på sjukhuset. Vi ska se en film snart och jag ska sova här. Trevligt trevligt! Annars så har jag nog inte så mycket att säga. Pusspusspuss
p.s sofia hälsar!

13:37


Jag vaknade typ kl 12 idag vilket var skönt. Dagens planer är att ta bussen till skolan för att hämta en sak och sen ta bussen till sjukhuset för att hälsa på sofia. That will be great i think!

rain, so i said the umbrella is on the wall

Ikväll har jag sett på Harry Potter 3 och druckit massor av te. Imorgon är vi lediga och det är ju hur najs som helst! Och på torsdag har vi bara en jazzlektion. Annars så tänkte jag bara säga hej. Hej!

finaste

30 minus gör en förkyld


Jag håller på att bli förkyld, BLÄ
RSS 2.0