Obviously something's gotta be done Or else I'll end up Like one big bleeding heart And that's not good at all

inte bra alls

Hej mina vänner. Jag måste erkänna att jag har varit dålig på att blogga senaste dagarna. Men jag har helt enkelt glömt bort det. Så, senaste dagarna har jag inte gjort så mycket förutom att ha träffat simon, gått på stan med rebecka och lekt med moa.
Just nu ligger jag iallafall i soffan och är nästan död, sjukt trött åtminstone. Snart kommer rebecka med mat och då ska vi se Jag borde vara död. Puss!

köttfärre


Mmmmm... rå köttfärs

4 timmar i stockholm

Idag har jag och rebecka varit i stockholm. Det såg ungefär ut såhär.

Först gick vi och fikade på café fåtöljen tror jag det heter, det är iallafall det bästa stället!

Rebecka var vild

Tvekade om jag skulle lägga upp den här bilden, haha.

Turist i gamla stan

Påväg till allting, vi var egentligen ganska less redan då, det kryllade av människor

Och så gick vi och köpte försenade julklappar och sen åkte vi hem. Bra dag, och ikväll ska vi se på film och äta chips. NajZ

4 bilder


Min jul var awesome

oppa oppa


Idag har vi bara tagit det lugnt, ritat, sett på film och slappat i soffan. Kan inte fatta att det är julafton imorgon, och jag kommer nog inte kunna somna ikväll bara därför, haha. Snart ska vi iallfall se Love Actually, mysigt.

stackars

Kolla här. Jag ska aldrig någonsin äta gris igen.

12.56


Jag vaknade kl 6 imorse och jag känner mig väldigt duktig, jag har aldrig gått upp så tidigt på ett lov.
Iallafall så har vi varit ute och åkt pulka och fotat, och om ett tag så ska vi gå till stan och träffa anton!

sötaste sötnosen


Nu är jag framme i södertälje! Vi är jättetrötta och ska gå och lägga oss, men imorgon ska vi fota hur mycket som helst, lovar. Godnatt!

I can't control my hope I can't control my dreams I can't eat I can't sleep I can't do anything


Nu har jag packat färdigt min väska. Och mer än hälften av innehållet är julklappar som jag ska frakta till familjen hellberg. Annars idag så har jag pyntat granen och lyssnat på musik. Och ännu en gång: IMORGON ÅKER JAG TILL STOCKHOLM

det här är sämst

Jag har varit hemma en dag och är redan less som fan. Men imorgon åker jag till stockholm, tack och lov.

du är inte trasig


Mina fina flickor. Bilderna är bay's.
Jag sov till ett eller så. Nu har jag tagit igen min förlorade sömn från dom senaste dagarna iallafall. Såå.. idag ska jag tvätta och packa till stockholm, fattar inte att jag åker på måndag!! Jag känner mig dålig som bara köpt en enda julklapp i år, men jag är ju fattig nu. Men det löser sig nog. Pusss

hallelujah


Nu är det äntligen JULLOV. Vi firade det med att gå till NK och fika. Mysigt värre. Jag kommer sakna alla fina i klassen, vi kommer ju inte ses på flera veckor!  NU: Vara nörd och läsa harry potter, sen sova hur länge jag vill, ack ljuva lov.

Trouble's what you're in


Bays bilder
Idag hade vi vår sista lektion innan jullovet. Sen var det bara pyssel, pepparkakor, konsert, julmust och Pelle svanslös (som förövrigt är bäst). Och imorgon är det julavslutning mellan 08.30-09.30, sen LOV. Lovely.

little bit


jag fick ett ryck och klippte lugg

vad vill du? men kom då

jag vill bli din


Och med detta säger jag godnatt. GODNATT!

where are we?

Idag när jag vaknade så snöade det! Äntligen!!! Och matten var inställd för andra dagen i rad och vi hade bara bra lektioner och Andra Avenyn-avsnittet idag var asbra. Jag tror att detta är min turdag. Det enda minuset för dagen blir plugget.

Jag fatta allt och ingenting där stod ju du som alltid skulle va min


Jag känner mig febrig och är helt slut i hela kroppen. Men det är nog medicinen som gör det här, så det blir nog bra snart igen. Det var egentligen meningen att jag skulle sitta och plugga samhällskunskap hela kvällen, men jag orkar bara inte nu. Jag ska gå och sova istället. Så imorgon kommer jag sitta med en massa plugg dagen innan det ska vara inlämnat. Hur kommer det sig att det alltid blir så?

himlen är gjord av sten


Idag har jag suttit i tre timmar på akutmottagningen för mina sår som sprider sig. Det är tydligen det här som gör det här. Så nu ska jag ta antibiotika i 40 dagar, jippey!
Annars idag så har vi firat viktor som blev 12 år i onsdags. Och ikväll blir det att plugga samhällskunskap. Usch säger jag bara, att plugga är det sista jag vill just nu.

en sak bara


Denna är etta på min önskelista

linnea har upptäckt något fantastiskt

GISSA VAD JAG JUST UPPTÄCKTE? Att vårat internet hemma räcker ända till mormor! Vilken frihet. Sen har jag mått jättekonstigt idag, och haft ont i magen igår, så jag sov hur länge som helst idag och när jag skulle gå upp och duscha så gick larmet igång. Då hade alltså min förvirrade morfar larmat när jag låg och sov och han åkte iväg. Så gissa vilken panik jag fick. Det fixade sig iallafall tillslut och nu är mormor hemma och vi ska äta gröt. PUSS

Helena was here!

Hej alla människor!
Tänkte bara säga att choklad är en delikatess och att Moto Boy rules.
Och att Linnea äger...

ja bju på denna!

. . .


jag och mina medmänniskor


Bilder från igår då min fina Linda fyllde år. Vi firade med fika på waynes. Och idag fyllde min kära lillebror hela tolv år. Grattiiiss

yeha

Jag bor hos mormor nu, så det blir lite snålt med bloggning eftersom att hon inte har trådlöst internet.  Fick reda på att vi har sovmorgon till klockan tolv imorgon, och det gjorde min vecka. NU väntar vi på att samhällskunskapen ska börja, sen på svenskan ska vi fortsätta se The Notebook, den har jag faktiskt inte sett förut!

och plötsligt hamnar man väl under en spårvagn


Nu är det så att jag piercade tungan i fredags, så nu är det krig här hemma. Jag blir attackerad med ord och elaka blickar typ. Just nu sitter jag instängd på mitt rum med te och håkan hellström, väntar ut det värsta. Tack och lov för simon och rebecka säger jag bara. Nu alldeles strax ska jag kila och borsta tänderna, sen sova rätt tidigt (jämfört med vad det blev igår, jag kunde aldrig somna.) Puss

#2

Send your own ElfYourself eCards
jag passar på att lägga upp min, sofias och helenas dans nu när jag ändå håller på. Jag ser dock inte sååå road ut..

vårat crew är bäst

Send your own ElfYourself eCards
Den här dansen spelade jag, moa, viktor och rebecka förra gången dom var i umeå. Se och lär!

Jag och parre är bäst i världen på att chilla


Igår var jag och parvin på waynes och fikade och hade det mysigt. Därav bilden.
Idag har jag gått på stan med sofia och helena, sen har jag och parre chillat i hennes säng och sett på Narnia 1 och 2. Så nu sitter vi här igen med var sin dator och var sin tallrik potatismos, haha! Imorgon blir det tyvärr matteplugg och sådant tråkigt. Puss!

iihhhh

Jag har ont i huvudet och darrar. Om 20 minuter slutar vi och då ska jag möta upp Parvin. Wich me luck!

++++


Moto Boy – If It Be Your Will

Hej! Nu är det så att jag tycker den där låten är riktigt fin, och: BJÖRN ROSENSTRÖM FINNS NU PÅ SPOTIFY!! Och imorgon är det helg och då ska jag bo hos min Parvin, på lördag ska jag och Helena gå på stan (jag har inte köpt en enda julklapp ännu!) , det hela låter jättebra tycker jag! pusspusspuss

I think I was blind before I met you


Jag har mått illa och varit hemma sen igår, mamma och viktor med. Men imorgon ska jag till skolan, vill ju inte missa mer! Nu tänkte jag iallafall dricka te och se på Andra Avenyn, sen plugga till matteprovet som jag missade idag. Puss!
RSS 2.0