23.06 och en kommande sovmorgon

hej människor. har fullt upp nästan hela tiden. men imorgon har jag sovmorgon och ska då göra bort lite plugg och kanske lite blogg, och sen på kvällen åker jag ju som sagt till simon. är råtaggad men känns ju lite småjobbigt med bussresan på 9 timmar. tur att jag har matte att plugga (haha). nu ska jag sova och drömma om sommarlov! puss

måndag

idag är det måndag igen och det kändes jobbigt ända fram tills dess att jag kom på att jag bara går till på onsdag och på kvällen då  sätter jag mig på bussen till stockholm! ska bli så roligt, och på lördag ska jag gå på grönan med simon och min syster och sen träffa dessa snuttisar:
annars då? den 1 juni, alltså på onsdag ska jag införa köpförbud på nytillverkade saker, kläder alltså. ett köpförbud på ett år. på riktigt denna gång, förra gången gick det ju inte såå bra. men jag får ju fortfarande köpa nya trosor, strumpor och behåsisar (vill ju inte gärna använda begagnade sådana). så, på onsdag kör vi. nu ska jag sova för jag är TRÖTT och har mensvärks-illamående. natti

fint

'Rosie Huntington-Whiteley av Rankin från boken "Ten Time Rosie"

på språng


idag är det morsdag och imorse fick världens bästa mamma tårta på sängen. om ett litet tag ska vi fara och äta på great eastern för att fira kvinnan som tryckte ut oss! puss

21.58

hemmagjorda (eller k-rauta gjorde dom men dom satt på min planta) tomater och jord under naglarna. och jag. nu är jag trött och ska se på film med mamma och viktor och äta fryst banan.

händelserik dag

jag, mamma och pappa händge på hamnis för att se viktor spela
här är viktor och hans band. viktor trummar såklart
åkte till k-rauta för att handla massa saker till nya huset, och åt en mini b&j
tittade in i mina rum där dom äntligen hade tapetserat!! fint va?
fotade
åt god mat
drack mjölk
och igår köpte jag bland annat denna fina klänning, tadaaa.
nu ska jag och mamma plantera om blommor och våra tomatplantor vi köpte idag! puss

hej från linwi

hej här ligger jag i soffan med lång lugg och ett digestive på bröstet. annars så pluggar jag och pratar i telefon med simon. ikväll ska jag sova tidigt, är trött som tusan efter dagen.

kvinnor

"alltså om man säger, kvinnor, att kvinnor ska glömma och kvinnor ska gå vidare och så. det klart, det gör ju kvinnor. det är kanske det som är, alltså, det kanske vore bättre om alla vi kvinnor bröt ihop. och då skulle vi ju va många. det är ju det som är så farligt, att vi är så duktiga också. 'jaja, men nu är det glömt, nu går vi vidare.' men tänk om vi alla låg där på marken och bröt ihop. vad skulle hända då? för jag tror att det här fortsätter därför att vi kvinnor är så duktiga, och vi säger 'jaja nu har det hänt, men vi måste va duktiga, vi måste ut och jobba vidare.' och då blir det såhär 'ja dom klarar nog det, dom tål det'. vi visar inte hur kränkta vi egentligen är."
- Katja Orback

läget

det är alldeles jättemycket just nu. ikväll ska jag plugga till historia-provet vi har imorgon och sedan skriva på en psykologiuppgift. om exakt en vecka åker jag buss till simon (kommer hem klockan 06.00 på tisdag, 3 timmar senare ska jag till skolan) för att spendera 5 dagar i stockholm. gå på grönan, träffa världens bästa syster och syster-barn och ta det lugnt. vi har till och med huset för oss själva. jag längtar!
men nu: plugg.

wääääh

sånt här gör mig arg

"När du har klätt på dig kan du titta dig i spegeln och fokusera på de svåråtkomliga områdena på baksidan av knäna och låren och se till så att inga envisa hårstrån sitter i vägen för ditt självförtroende" och "Att raka sig under armarna kan förhindra uppkomst av bakterier som gör att det luktar illa."

sötaste vovven någonsin

dagen

vaknat
fått kattbesök i huset, vi blev chockade när det helt plötsligt låg en kisse på golvet i salen! den bar vi sen ut på bron
ätit tårta...
för att fira denna person som fyllde 15 igår
presenter till den byxmyndiga

du och jag.

heddas fina bild från igår.

helt jävla otroligt.

så sjukt när man läser alla kommentarer. "om hon befann sig i rummet när han kom ut ur duschen får hon väl skylla sig själv!" länk

- - -

har alldeles för mycket att göra just nu.

botox-mamma del 2

det verkar som att botox-mamman har förlorat vårdnaden om ungen nu: botox mom loses custody of daughter

my hump

helgen

badat
pussats. cyklat till kupan och köpt tröja till mig + tröja till min framtida bebis. hängt med sofia och helena, och även med sebastian och jonas. målat garderober och ätit massa massa paj. min helg har varit awesome.
just nu sitter jag och äter polly och ser på hockey. skolveckan väntar och jag känner lite ångest, längtar bara till sommarlov. och det är ju faktiskt inte så himla långt kvar nu.

bäst efter 1.35

så jävla sjukt:


har ni sett programmen om småbarn som deltar i skönhetstävlingar och mammorna som gör allt för att deras barn ska vinna? klär ut dem, vaxar deras ben och deras ögonbryn och nu även: sprutar in botox i deras antikten. vem fan gör något sådant? länk

hejhej imorgon kommer du

20.20

en lång dag som känts som en evighet. nu ska jag se på pride and prejudice och sen sova. vill bara ha fredag och pojkvän.

2 bilder

helenas poesi på mitt element och mitt cp-öra. ni som känner mig vet vad som är fel på mitt vänstra öra. ett känt fenomen! nu ska jag iväg och träffa sebastian en halvtimme. puss på er.

hej

hej vänner. denna köpte jag på h&m idag. jag gillar den.

rart


vi är snygga och jag tog hål i mitt öra idag! nu gör det ont. ska trösta mig med piggelin och total blackout på tv.

jag blir aldrig samma, från och med du

örhängen.

mmm lördag

blommor, helena och en gravid linnea i v. 14, typ. jag är så underbart duktig på att fakea gravidmage, ibland går jag till och med på det själv.
just nu håller jag och helena på att vänta på kladdkakan som är i ugnen, sedan ska vi bada bubbelbad och kanske umgås med vänner! älskade helg.

sadness is a blessing

godmorgon!

har chillat med helena sebbe och jonas till klockan 3. ändå är vi uppe vid denna tidpunkt och snart ska vi in till staden!

just legs, vem inspirerar dig att visa benen i sommar?

MTV har med Gilette som huvudsponsor en tävling som går ut på att rösta fram den personen som inspirerar dig till att visa benen i vår. Natashja Blomberg la upp en bild på sina håriga ben, men MTV tog bort den och ändrade tävlingreglerna, nu var man tvungen att ha med en outfit på bilden också. Natashja la då upp denna bild och nu är det dags för final, så rösta här!
för vem inspirerar dig mest egentligen? den ascoola tjejen som vågar vara sig själv och gå emot strömmen eller tjejen som egentligen ser ut precis som alla andra?
Natashjas blogg kan ni föresten läsa här

äntligen!!!!!!!

nu är jag ÄNTLIGEN klar med talet och mitt pm. är stolt över att jag inte fick ett sammanbrott och slog sönder min tekopp. nu ska jag sova! puss.

hej.

charmigtjej_93 har färgat håret (vilket inte syns på bilderna) och köpt sig en emil-keps som snart ska bytas i färg. sitter just nu och skriver på mitt tal till svenska nationella vi ska ha imorgon. snacka om förberedd... fy tusan alltså.

ångest

är fortfarande sjuk och det snöar ute. men efter lunch ska jag åka till skolan, dels för att va med/titta på jazzen och för att ta hem en massa saker. Imorgon är det ju nationella i svenska + ett dansprov på kuhin. vaknade med världens ångest och känner att jag måste göra något åt detta. så ikväll blir det megaplugg.

godnatt

har läst ut norwegian wood som var så himla bra och konstig. nu väntar jag bara på att simon ska läsa ut sen också så att vi kan gå och se den på bio! och det har börjat komma upp lite gröna saker i mina krukor också.
RSS 2.0