grreat

Nu har jag, sofia och helena gjort kladdkaka som är i ungen just nu... vi lyssnar på den här låten och laddar inför film. GREAT

jag har aldrig sett någon så uppsnärjd i det blå


Idag har jag:
- varit i skogen med becky, moa och viktor. vi höll på att frysa ihjäl.
- varit barnvakt åt moa med helena, nu är vi avskräckta från att någonsin skaffa barn...
- sett på idol och slappat
- lyssnat på bon iver och gjort ingenting.
Låter som en intressant dag va? Imorgon blir det fest och att träffa Parvin och Linda! GODNATT

finaste bästa



i don't care, i'm free


Idag har jag:
Solat med sofia
Gått på stan med sofia
Fikat på station med sofia
Varit som en zombie på bussen hem
med mera, med mera. Ikväll ska vi se på the hills run red, igen. Jag, becky, sofia och helena. Det blir myspys. PUSS

the best

Jag är hos hanna och vi har sett världens bästa skräckis, the hills run red. Se den!! Vi har laddat upp med ännu mer filmer, chips och hela köret. Så ikväll blir en bra kväll! puss

hejhej


En timmes längre sömn och städning av rummet. Nu kommer kusiner!

wo-o-ow

Idag har varit en bra dag. Jag, rebecka och helena har varit på stan och shoppat loss typ. Till exempel så har jag blivit en hamburgar-telefon rikare, det ni! Nu ska jag sova, så jag tycker ni ska lyssna på denna fina låt 1000 gånger om.

My one and only


moa/fina


Nu är det HÖSTLOV och herregud vad bra det känns! En massa dagar då man kan göra allt och ingenting. Och idag har det snöat alltså är vintern påväg!

söta är vi allihopa


there are so many memories


Jag och Parvin sitter i hennes säng och dricker te, lyssnar på moto boy och försöker plugga samhällskunskap tills imorgon då vi har prov. Vi är trötta, vi tror att chefen för regeringen är knugen för fan. haha. Nej men nu måste vi skärpa oss, vi ska ju ha MVG såklart.

och varje gång jag möter din blick så tittar jag ner

. . .

Jag är så trött och less på skolan nu att jag bara vill sova fram till lovet. Men det går ju inte för sig, jag har två prov på fredag. usch usch usch.

ett-foto-i-timmen


07.00 gick ner och åt frukost, och såhär mörkt var det ute då. Och svinkallt.


08.00 - Ja... jag tog fula bilder på mig själv i väntan på att Parre skulle komma till skolan. haha.


09.00 Teater. Jag och Parvin spelade två gubbar som diskuterade den ena gubbens fru.


10.00 musik! Här spelar josef gitarr


11.00 Bild!


12.00 Lunch på vildmannen...


13.00 Jag och Parvin vandrar mot staden.


14.00 Påväg hem från bussen


15.00 Jag, Moa, Viktor och Rebecka gick till lekparken och lekte!

Och där tog det slut, jag orkar inte mer. Haha. Men här är iallafall en del av min dag. Resten blir att plugga och dricka te med rebecka.

this is the start of something good, don't you agree?


Den här helgen har ägt väldigt mycket. Och imorgon kommer becky och moa och jag längtar!

PARVIN ÄGER

who will love you?


Dagen har gått hur snabbt som helst, det skulle kunna bero på att jag vaknade vid halv ett. Ikväll ska jag va med mina fina flickor hos Parvin! Vi ska äta Ben&Jerry's och ha det bra. Låter som en ganska perfekt lördag tycker jag!

om

F R E D A G = BÄST


Översta bilden. Såhär ser min och helenas kväll ut ungefär + godis + idol. Fredagar äger.

got you?

Den här veckan har ju gått helt sjukt snabbt, och efter lektionen vi väntar på nu så är det HELG. We like. Nu ska jag och linda sova på soffan ett tag, vi är ganska så döda här...

c o l o u r


MINIIIII


Jag är alldeles bubblig av lycka. Haha.  Jag ska bli moster ännu en gång, i juni kommer det att komma en liten mini-moa. Och på måndag kommer äntligen rebecka och moa för att stanna två veckor. Hallelujah!

+++

Ikväll har jag legat i soffan framför The hills och ätit glass med nutella. Tur för mig att jag går dans säger jag bara. Nu är jag tvungen att gå och lägga mig och jag vet att jag är jättedålig på att blogga nu, men det kommer! PUSS

little bit

Dagens humör: jag-orkar-ingenting-humör
Dagens borde: mest kanske att läsa ut engelska-boken som jag är så seg med...
Dagens frisyr: en ful knut på huvudet typ
Dagens klädsel: just nu: en tröja och tights. Och sånnadär dun-sockar
Dagens planer: dagen är ju snart slut... men att dansa!
Dagens materiella vill ha: en knokk-klocka!
Dagens längtan: min säng
Dagens fundering: är det någon som vill ha ninou?
Dagens beroende: åh jag vet inte, skulle nog vara musik då
Dagens tråkigaste: min trötthet
Dagens personer: hm, Parvin och Linda! Det är typ dom enda jag träffat idag, haha...
Dagens roliga: om jag säger idrotten på skolan så förstår ni kanske hur tråkig dag jag har haft!
Dagens låt: den här är ju rätt bra!

hey there hottie


Vi är så jävla snygga, observera helenas gris-tryne på kanten!
Ikväll mina vänner så ska jag bara ta det lugnt och chilla med helena.  Mamma och pappa är borta så vi har hela huset för oss själva, OMG. Nu ska vi laga lyxig mat, sen se på Twilight och ha det bäst. I wish you the same!

sjuan är ganska litet


Jag sov ungefär 11 timmar idag, och jag har ändå varit trött. Är det verkligen normalt? Tror inte det... ikväll är det godis-kväll och idol-kväll och jag och helenis göra det vi är bäst på - slappa! Vi ska dricka te (jag håller på att lära henne!), käka godis och måla naglarna. Och se på idol såklart, vi håller på Tove!

ohh my god

Jag, Parre och Lirre sitter i växthuset på skolan. It's totally hot in here! Vi försökte få tag på en danssal men alla är ju upptagna, så vi får inte vår dagliga dos av dans alltså! Föressten så hade vi styrka idag istället för hiphop, och OMG vad jag är otränad. I slutet av lektionen darrade hela min kropp och mina ben vek sig, inte bra! Så nu ska här tränas...

Zzz...

Jag råkade somna på soffan och sov i någon timme, och nu är jag  d ö d ! Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu, jag kommer hinna sova 12 timmar eftersom att vi har sovmorgon, haha. Men det kan nog behövas. Fram till dess att jag skriver nästa gång, när jag har datakunskap om 19 timmar och 45 minuter ungefär, så kan ni lyssna på den här låten istället, pussar.

dom dimmiga dagarna


/jattemycketklara

Jag gör mig redo för plugg med te och Bon Iver. Ikväll ska jag försöka lägga mig någorlunda tidigt, för idag gick jag runt som i en dimma hela dagen.

F R O S T # 2


du är


Ikväll har jag varit med min sötnos till kusin, vi har druckit te och haft det bra. Och nu är det tillbaka till plugget, skönt att ha gjort matten iallafall! Puss

dance dance dance

Sprängande huvudvärk och alvedon, nu sticker jag och dansar!

you're still my favourite



Nu är det bara plugg som gäller. Sen dans. Och på bussen måste jag ta vara på varenda minut till att plugga med. Hur ska det här gå ihop tänker jag bara. Matteprov. läsa ut engelska-boken. skriva klart novellanalys. svenskaprov. Herregud.

1000 år ja


Jag drunknar i plugg känns det som, och det är inte alls kul. Det är regnigt och kallt ute och nu känns sommarlovet 1000 år härifrån.

22:58


Tjoho, idag/ikväll har det baara varit slappt, vi har ätit kladdkaka med marsmallows och sett på film. Ikväll sover helena över, så vi ska göra ansiktsmasker och bli vackra! De ni!

and i told you to be patient


Jag vaknade typ halv ett, hemma hos sofia och helena. Vi har bara sett på tv, sjungit singstar och gjort ingenting. Nu sitter jag här och lyssnar på Bon iver och är allmänt trött.

F R O S T


hej på dej monica


Sitter på skolan och FÖRSÖKER plugga Sh, men det är ju inte tyst någonstans på skolan. Så jag åker hem och pluggar och sover nu, sen kanske det blir idol-kväll!

bässsst


Just nu är vi en utav danssalarna och försöker koreografera en dans till den här låten. Det blir nog super!

och det skulle ju va dans dans dans!


Helena den lilla skiten sabbade mina planer för kvällen. Så nu ska jag sitta och läsa Så länge vi båda andas, lyssna på håkan och lata mig hela kvällen. Men det är ju bra det med! Sen kom jag just på att jag har sovmorgon imorgon, ännu bättre.

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt


Hej folk! Nu är det verkligen höst och det var tre minusgrader imorse. Ikväll ska jag och helena på någon föreställning på norrlandsoperan, eller så hittar vi på någonting annat kul/mysigt/bra.
RSS 2.0