nyååååår

Nu ska vi till mormor och morfar och fira nyår!  Imorgon kommer alla bilder från kvällen. Ha en riktigt bra kväll nu, puss!

Arrgghh

Jag blir galen. Jag fick just tillbaka min mobil från lagningen, eller, jag fick en ny mobil fast samma modell. Och gissa vad? Det är nått cp med den som gör att om jag trycker på 2an så kommer jag in på "profil-i bilen" och om  jag trycker på tvåan igen så stängs mobilen av.  Usch. Så nu är jag sur. Köp aldrig en Sony ericsson w910i.

Brabrabra


Det här är en utav mina julklappar. Jag är jätteduktig på att tappa bort smycken, men inte nu längre. Hallelujah

Sloow



En seg dag idag, vaknade vid halv tolv, och sen dess har jag gjort ungefär ingenting. Nu ska jag fika, och sedan kommer mammi hem!  Ciao!

i'm free and i'm festis




Ikväll blir det film och godis, bara mys med andra ord. Jag måste tänka ut vad jag ska ha på mej på nyår också.. hm... xoxo

I'm back

Vi har varit evakuerade hos mormor = inget internet. Mamma, pappa och viktor har haft vinterkräksjukan, och därför har vi bott där.  Men nu är jag tillbaka, haha. Har varit sämst på att fota på sista tiden, men det ska det allt bli ändringar på.. Nu ska jag iallafall dammsuga över och nedervåningen, städa toaletten, vädra lakan, rensa ut kylskåpet och vara allmänt tråkig. Kram!

piics



Här är bara lite random- bilder..  Dagen har jag ägnat åt att läsa ut "om jag kunde drömma" som jag fick igår, den är förövrigt den bästa boken i världen,  sen är jag förkyld också. Så himla typiskt att vara det på lovet, och när rebecka är här med! Nej , inatt ska jag bli frisk har jag bestämt, så  jag ska inte lägga mig sååå sent. Kanske ligga i soffan och glo på tv tills jag blir trött, och käka fikonkonfekt, haha. Nu ska jag vara lite social med min familj, och föressten: God Jul i efterskott!

Dan före dopparedan!


Nu har jag bytt julklappar med hanna och sandra, dom verkar ha köpt något ganska mysko till mig i försenad födelsedags-present. Ska bli spännande att se. Fattar inte att det är julafton imorgon? Julkänslan finns inte riktigt här ännu, men det kommer väl. Puss!

Tralalala..


Hej och hå, nu är dom äntligen här, rebecka anton och moa alltså. Känns overkligt. Idag har vi varit hos mormor och morfar och fikat, lekt med moa och suttit lite på datorn. I övermorgon är det.. JUL! Hur konstigt känns inte det? Jag längtar supermycket till alla paketen, jag har suttit och läst alla rim på mina klappar, haha. Men det jag önskar mig mest av allt är nog att få tillbaka min mobil (den är på lagning) , jag saknar den! Nu ska jag och rebecka gå på godisjakt i skåpen, nice. Puss!

Stäääd

Hejsan, idag har varit en lugn dag, har städat litegranna och varit hos Hampus. Jag tänkte fota idag med, men det blev inget av, eftersom att den korta stunden på dagen som det var ljust ute så städade jag.. typiskt. Imorgon kommer iallafall rebecka, anton och moa,gud så jag har längtat! Så då blir det nog en hel del foton. Nu ska jag iallafall fortsätta med att städa mitt rum, har en massa klädhögar på golvet som ska bort. Puss!

Random


Ibland skulle jag bara vilja lägga mig under täcket och gråta, äta godis och lyssna på sorlig musik. Vet inte riktigt varför, men det känns verkligen så vissa dagar. Önska mig tillbaka till gamla goda tider, och tänka på en massa saker man egentligen inte borde tänka på för att man blir alldeles för ledsen av det. Inte för att jag mår dåligt eller så, men för att jag saknar en massa saker. Om jag vore superhjälte eller ha någon konstig kraft så skulle det vara att spola tillbaka tiden och kunna gå in i människors hjärnor, och kunna ändra lite där. Sen skulle tiden spolas framåt igen, och då skulle det vara heelt annorlunda. Lite random inlägg, jag vet. Men jag kände för det.  Puss!

Aldrig som förr

Jag var med pappa och viktor på stan idag, eftersom att det inte blev så mycket julklappsinköp igår. Men nu har jag bara några julklappar kvar att köpa, det känns skönt. Planerna för kvällen är inte några speciella, se någon film och äta godis, bara slappa alltså. Föressten träffade jag några från min konfa på stan, så sorligt att man knappt hälsar på varandra nu, när vi var en enda stor familj i somras, usch vad hemskt. Jag skulle bara vilja spola tillbaka tiden, och ta vara på de där veckorna på riktigt. Puss

bara några timmar kvar till frihet

Idag har jag stått och tagit bort plast från tamponger, knytit fast snören i tampongerna, ätit tonfiskomelett och sovit. Vi slutade vid halv 12, så vi tog bussen hem och åt för att slippa vildmannen, även fast det tydligen var julbord. Vid 2-tiden gick jag och la mig, sov till klockan 5 nu. Nu ska jag fixa mig, äta och sen 19:10 ska alla klasser träffas på Renmarkstorget, då ska vi gå till kyrkan där vi ska ha julavslutning, sedan: LOV! Hallelujah.

Sista riktiga skoldagen!



Har inte så mycket att säga, idag var det sista riktiga skoldagen innan lovet, imorgon har vi bara "Tomtarna på loftet" vilket innabär att vi nior ska hålla i tävlingar åt alla klasser. Det blir riktigt kul. Ikväll ska jag ta det lungt som vanligt, jag är jätteinne i en bra bok. Och sen så har jag inte druckit té på superlänge, det måste jag göra! PUSS

PloppPlopp

Jag har så ont i huvudet att det känns som att ögonen ska ploppa ut, med en mamma som står och skriker blir det inte bättre. Nä, det har bara inte varit en superdag för mig, fast efter maten ska jag träffa Hanna och prata av mig. Det blir bra, nu ska jag lyssna på musik och lugna ner min hjärna. Får se hur det går, puss!

Hey There Delilah


Vi slutade extra tidigt idag, så jag har bara tagit det lungt. Läst, målat naglarna och lyssnat på musik. Nu längtar jag bara supermycket till lovet, längtar efter att få sova ut på morgonen, sitta uppe länge, fota, inte behöva tänka på läxor och mest utav allt längtar jag till att träffa rebecka, moa och anton. Nu ska jag ta en powernap, kan behövas. Puss!

Jullov, jag längtar!


Ni anar inte hur mycket jag längtar till jullovet, såhäääär mycket. Det är bara två riktiga skoldagar kvar, då vi mest gör ingenting, sen på torsdag är det bara lekdag och avslutning på kvällen. Herregud, det är inte sant.  Puss

Söndagskväll


Bjuder på en bild från igår, osminkade och fina. Jag sov 5 timmar inatt, så snart ska jag krypa ner under täcket. Imorgon har jag sovmorgon och åker med mamma till skolan, troligtvis väntar en ganska chill skoldag också, eftersom betygen är satta! Hoppas vi ser på film hela dagen. Puss!

Världens bästa tjejer.

Världens bästa tjejkväll/natt med världens bästa tjejer. Det var något magiskt med kvällen igår, vi såg 15 stycken stjärnfall och tillslut fick vi slut på önskningar, vi satt uppe till klockan halv 6 och pratade om allt mellan himmel och jord, fyllde i hångelboken och skrattade tills vi fick ont i magen. Hanna och Sandra är världens bästa kompisar, det är bara att inse. Har inga bilder just nu, de finns på sandras kamera, så de kanske kommer ikväll eller imorgon beroende på när sandra orkar skicka dom. Nu ska jag hoppa in i duschen, om en timme kommer hanna och sandra tillbaka, dom åkte hem för att äta och lämna sina saker. Puss!

Sun Rice



Jag är så trött, känns som att jag skulle kunna sova i en vecka om jag fick. Så ikväll ska jag ta det lungt, stanna hemma och vila mig eftersom att jag, hanna och sandra ska sova över imorgon. Så tja, tyvärr inga bilder, men ska fota mycket imorgon, det lovar jag! Nu ska jag vila ett tag, sedan placera mig framför tv:n med godis. Är det någon mer än jag som ska se idol ikväll? Hoppas Kevin vinner, rösta på honom!

It's friday!

Äntligen fredag, ikväll blir det lussevaka med hanna, sandra och jakob, ska kanske träffa jenny på stan också, jag har inte träffat henne sen i september! Så ikväll hänger nog kameran med, lägger in lite bilder imorgon. Nu ska jag sova i en timme, ta igen lite eftersom att jag inte sovit bra på tre veckor. Puss!

Tralalala...

Blev inte så mycket bloggning ikväll inte, och inte någon tv och ingen varm choklad.. fast det måste jag nog göra snart. Jag ska försöka gå och lägga mig i okej tid ikväll. Jag har ändå inte så jobbiga lektioner imorgon: simning, engelska + lucia och NO. Och imorgon när jag vaknar behöver jag inte sminka mig eller någonting, ska ha mjukbyxor och allt eftersom att första lektionen är simning, så skönt. Nu:duschen!  Puss

Jag är fri!


Så skönt det känns, gjorde bort de två sista proven idag och lämnade in min filmanalys, im done! Det känns nästan som att jag fått mitt liv tillbaka, haha. Så ikväll blir det en helt ledig kväll, känns som att det var evigheter sedan. Jag ska se på tv, dricka varm choklad, blogga och bara slappa. Imorgon är det luciatåg, jag måste leta upp en tomteluva och en röd tröja.. supernajs blir det. Puss

Inte så mycket kvar nu

Hejsan, ännu mera prov. Hela tiden. Men nu har jag gjort bort spanskaprovet och teknikuppgiften ju, så nu är det "bara" matteprovet, SO-provet och filmanalysen, allt tills imorgon. Så det är alltså bara att fortsätta med plugget nu, jag lovar att jag ska blogga bättre imorgon, då har jag ju inget mer plugg! Föressten ska jag, hanna och sandra till wasa på fredag, lussevaka! Och på tal om kyrka och sånt där så är jag helt beroende av guds-sångerna från konfan. Underbart, puss!

congratulations!



1.En dålig bild på tårtan sen i morse. 2. en bild från i sommras. Jag har just fikat, och snart bär det av till min lärare Mona-Lisa för att lämna teknikuppgiften. Det blir skönt att få det gjort, lite mindre att göra. Puss!

Now i'm going to sleep

Nu har jag suttit med musikteorin och tekniken hela kvällen, ska just precis till att hoppa in i duschen, sen ska jag sova. Jag har så mycket dans i kroppen, så tråkigt att jag inte kan gå på lektionerna i veckan, men tråkigt nog så går plugget före. Imorgon blir det att gå upp lite extra tidigt för att fira min lillebror som fyller 11 år. Tårta till frukost, något att se fram emot. Sov gott!

Det tar aldrig slut




Min söndag bestod mest av julmat, glögg och skumtomtar. Men idag så kommer den mest bestå av plugg,plugg, plugg. Suck. Inget kul alls, men det är bara att stå ut den här veckan, för nästa vecka då betygen är satta kommer vi nästan inte göra någonting. Puss!

en söndag

Jag skriver lite snabbt nu bara, för om 3 minuter ska vi åka och äta julbord, sen ska mina föräldrar släpa med mig på någon tråkig julkonsert. Jag följde med förra åter, så jag tycker det räcker. Menmen, mina planer att jag skulle se sandras dansuppvisning sprack också, för vi kommer hem vid fyra från den där dumma konserten, och då måste jag direkt sätta mig med plugget. Musik och SO-prov i veckan + en massa inlämningsuppgifter. Så ni förstår att det är lite stressigt, ska försöka hinna med att blogga ändå! Ciao

lördag

Hejsan, min gårdag var inte den bästa. matteprov,pms, halkig is, innelåst teknikuppgift och försenade bussar. Ja, det kanske inte låter så farligt, men jag var så trött och sur att jag bara ville gråta, haha. Men Hanna och Sandra gjorde min kväll, dom är bäst.
Idag är det iallafall en städdag, skulle egentligen se på Hannas teater idag, men det hinns inte, typiskt. Viktor ska ha killkväll ikväll också, fira sin födelsedag. Så vi alla blir utkörda ur huset, vi ska va hos mormor och morfar. Haha. Jag fick inte köra ut min familj ur huset när jag var tio år, lite orättvist tycker jag. Nu: fortsätta städa,städa,städa. Puss

Rawr


Hejhej, nu har vi SO-lektion. Jag och Hanna sitter nere i stockholms klassrum, vi ska jämföra ett fattigt och ett rikt land. Hanna och jag sitter och dregglar över bilder på Robert Pattinson, ni vet snyggingen i Twilight? Haha. Just nu lyssnar vi på Womenizer också. Det kanske låter som att vi inte jobbar något, men det gör vi! Bye ♥

sleep tajt

Jag fick reda på att jag ska vara  hos tandläkaren klockan halv 8 imorgon, vilket innebär att jag måste gå upp klockan 6. Gud vad jobbigt det känns, jag som fått jättesvårt att somna på kvällarna nu. Jag ska iallafall gå och duscha nu, så jag inte behöver gå upp tidigare för att göra det imorgon. Puss!

Det bästa

Sitter och tittar igenom bilder från konfan, så sorligt. Det måste varit de två bästa veckorna i mitt liv, så underbart. Jag saknar alltihop.




Det här var när vi åkte hem, gud vad vi grät.  (Jag lånade bilderna från några)

TipsTips

Här är lite som jag sitter och lyssnar på just nu.

Prop Dylan - Can you imagine. John Frusciante - Murderers. Trainspotters - Growin up. Ron Pope - A drop in the ocean. Eric Clapton - Tears in Heaven. Capone n Noreaga - Invincible. Dj Satomi - Castles in the sky. Mando Diao - Long before rock n' roll. Weezer - Island in the sun. The stokes - Is this it. Mando Diao - Sheepdog. Melody Club - Palace Station. Miss Li - Oh Boy. Sara Bareilles - Love Song. Afasi & Filthy - Jobb. Youth Group - Forever Young. Queen - Bicycle Race. Joan Osburne - What if god was one of us. Markus Fagervall - Close My Eyes. Marilyn Manson - Coma White.

Usch fy blä

Gissa vad? Jag är hemma idag. Jag är jätte illamående och så. Jag somnade vid 3-4 tiden inatt , usch vad hemskt! Jag ska iallafall ta det ganska lugnt idag, äta nutellamackor (jag har blivit beroende nästan) , göra läxor, och såntdär. Nu:Nutella!!

Den tar över min kropp


Titta, det smälter.

Min höna Bambi med affrot.

Snön smälter utanför mitt fönster. Mamma och Viktor är sjuka, mamma hade typ vinterkräksjukan för någon dag sen, nu håller dom nästan på att hosta upp lungorna. Och nu är det min tur. Jag känner nästan hur förkylningen tar över kroppen, äckligt. Och idag är ju min pluggdag också, inte så passande. Jag ska lägga mig i sängen med spanska och matteböckerna. Nu kom jag också på att jag har dans ikväll, hur blir det med det? Vi får se. Nu: Äta spagetti och köttfärssås.

RSS 2.0