vill se familjen igen och igen och igen

söt vera

"Har en fett fin bild på dig.
som jag tog idag.
SJUKT söt"

nu har dom åkt :( :(

mitt efterlängtade sportlov

mitt sportlov kommer vara sämst. det såg ut som att det skulle bli ganska najs ändå, men nu ska tydligen alla sticka härifrån och jag har inga pengar så jag kan inte följa med. jag kommer gå i ide istället. vill bara gråta.

kaffe och plugg i sängen

ligger i sängen och pluggar. råkade spilla ut mitt kaffe i sängen som ni ser. och inatt somnade jag klockan 4 och hade sjukt ont i magen, kändes som att en alien skulle bryta sig ut där inifrån. nu mår jag bättre.

mitt i natten ju

hej vänner. jag sitter i min säng och har ont i magen och chillar i mina nya supersköna trosor. tro era ögon eller ej men jag lade just upp en bild på mig i trosor. PERVERST VA?

20.05

hej människor. idag var jag på barnloppis samt på stan med min syster. fyndade trosor och så bebiskläder till mina framtida bebisar. nu ska vi se film och äta godis!

milo-boiii

becky milo nea

idag har jag varit sjuk och hemma. huvudvärk, ont i halsen och snor i hjärnan. i helgen ska jag chilla med min syster och systerson och när dom åkt hem ska jag längta efter min pojkvän!

yellow submarine

köpte coolaste tröjan igår på H&M. ni vet min secondhand-regel, men jag hade 150 spänn på h&m och kunde inte låta dom go to waste ju. den är min favvis nu!

23e onsdag

hej idag har jag varit i skolan, mött rebecka, milo och mamma på stan, ätit på station och tagit bussen hem. sen var det ju rebeckas 25-årsdag idag och vi åt världens godaste glasstårta till efterrätt. sprängs nu.

denna sötis är just nu påväg hit

+++++

tisdag

idag var det hemskt fint väder, alldeles glittrigt i luften. och jag försov mig en massa. men dagen har varit super trots försovningen. och imorgon kommer rebecka och milo hit!!!

saknar dig.

HHAHAA älskar fanformittliv

"Idag hade jag sex med en kille jag träffade på krogen. Efter samlaget lidit mot sitt slut ejakulerar han i min panna, vilket var okej. Men sedan ställer han sig på knä över mig och drar fingret i sprerman i cirkulära rörelser och stönar 'Simbaaaa'"

ja tack

jag är trött. jag vill så gärna ha en vitchokladlatte. ge mig nu.

ännu en lista

blev tvingad av vera att göra denna lista:
1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"ingen vet var jag finns."
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
min röda ikea-lampa
3. Vad var det senaste du såg på tv?
wallander
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
23.15
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
någon som klipper naglarna på toan
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
gick till och från sandra två gånger idag
7. Vad tittade du på innan du började svara på dom här frågorna?
recept på macarons
8. Vad har du på dig?
jeans, linne, kofta + klasströjan
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
de sjuka drömmarna jag berättade om imorse
10. När skrattade du senast?
idag någon gång
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
anslagstavla, festival-posters, klocka osv.
12. Har du sett något konstigt på sistone?
hahah ja
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
tråkig :(
14. Vilken var den senaste film du såg?
himlen är oskyldigt blå, förra helgen med simon. eller nej föresten, såg klart agora på kulturhistorian i veckan!
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
ett assnyggt hem, en mops, en resa, och spara en massa. och skänka till fattiga barn.
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
jag har jättelätt att spy. varje gång jag borstar tänderna får jag kväljningar. 
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
oj jises, vet inte.
18. Tycker du om att dansa?
det är ju livet.
19. George Bush?
bajs
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
elliott och juni.
22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
någon gång ska jag bo utomlands, helt i frankrike eller italien.
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
hej mitt barn! du har skött dig väl
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
sandra, rebecka, linnea och någon frivillig.

I've got holes in my jeans. But what's worse they're in my head too

godmorgon. inatt drömde jag jättemånga hemska och läskiga drömmar, bland annat så hade simon sex med en tjej som går 3an på midgård, inför mig, och jag blev skjuten i magen av nazister i valhalla som hade såna där vapen som i die hard, men sari tvingade mig att vara med på modernt-lektionen ändå.
nu ska jag iallafall klä på mig och sen gå till sandra för att färga hennes hår!

fööör sent

dagen igår var lyckad, och idag gar jag varit sliten. nu ska jag iallafall sova, för imorgon ska jag färga sandras hår med henna och då måste jag vara på topp! nattinatti

19.44

nu drar jag iväg på festligheter med klassen, pussss

nakenfis

fanformittliv.com

dumtdumt

läs här. så himla pinsamt och dumt och ofeministiskt.

dagen idag

tattade en bild av baysen från idag.
idag har varit en superbra dag. först mässa på nolia där vi stannade ett tag, sen lunch på subway, projektarbete och middag på den fina delen av vildmannen där man fick varm choklad, och sedan öppet hus hela kvällen med balettlektion och fikaförsäljning med fina människor. för övrigt: DET ÄR SÅ JÄVLA KALLT. grät när jag gick från stan till skolan idag. snälla ge oss våååår och fågelkvitter.
men en bra grej: imorgon är jag ledig!!!!

16

höjdpunkten på dagen var när jag och vera köpte popcorn i kaffan för 10 kronor. och annars då? har lagat middag och bakat daimkakor med mamma tills imorgon. mycket effektiv. nu är det dock dags för mig att sova. nattiii

tråkig bild och småtråkig text


min onyttiga middag. är fortfarande proppmätt. och dödstrött, så nu ska jag sova och hoppas på att det blir lika iskallt imorgon som det var idag, så att vi slipper åka skidor. som mamma sa, man borde få betalt för att bo här uppe.

gulligaste fågeln

idag efter skolan gick jag och vera för att fejka vår bränna, men vi stannade på massa ställen på vägen, till exempel djumagasinet där vi stötte på denna mysiga nymfparakit. åh vill ha den så gärna. synd bara att den kostar 5000...

från matten

sitter på mattelektionen och håller tummarna för att mitt batteri inte ska dö ännu. idag är det så sjuukt kallt ute att när jag gick från bussen till skolan så kändes det som att min näsa skulle ramla av. hatar vintern när den är såhär. bara 4 månader kvar till sommarlov!!

22.24

jag saknar värme och sol och sand och att vara hyfsat brun. annars så är jag väldigt glad över min iPhone som jag har suttit och pysslat med hela dagen, och glad över att ni var 60 pers här idag. nu tänkte jag borsta tänderna och sova, imorgon är det sovmorgon för min del!

iPhoooooone

JAG HAR KÖPT EN IPHONE 3GS!!!!!!!!!!!!!!!!!
btw, det går inte att föra över kontakterna, så skriv era nummer är ni gulliga!

om ett år ungefär

jag längtar så himla mycket efter att få flytta hemifrån. få göra hur jag vill och vad jag vill utan att människor säger hur saker och ting ska vara och hur jag ska vara. längtar längtar längtar.

måndag, återigen

idag är det svinkallt, 27 minusgrader. inte roligt alls inte, och jag är trött. megatrött. när jag kommer hem ska jag sova och plugga och ikväll se top model. ytligt och bra.

en önskan

weheartit
en sån här liten sötis ska jag köpa sen när jag flyttar till stockholm och egen lägenhet. den ska heta doris och på vintern ska jag köpa små tröjor till den så att den inte fryser.

lördagsbrunch

alla hjärtans dag + 8 månader

hej nu är jag hemma och idag firar jag alla hjärtans dag och 8 månder med världens finaste pojkvän.

i am your butterfly

hahaha hedda visade denna för oss idag. vi satt bara och asgarvade.

20.54

lyssnar på musik och packar min väska till stockholm, för imorgon bär det av till simon. den här veckan har gått sjukt snabbt och det känns så skönt med helg snart. snart ska jag plugga mina glosor och sen sova. är dödstrött!

filosofiprat


igår på elva-tiden hade vi en mycket trevlig tid. vi promenerade i det fina vädret och pratade två och två om våra framtidsplaner och om att ge varandra beröm. vi lekte även 1 2 3 ost och jag vann en gång, de ni. på bilden kan ni se att jag och emma inte kan låta bli att mysa. gulliga vi är

bussresa hem

helena pratade i telefon och sa "saaaaatan"
lina satt i sätet framför
på sista bilden heal:ar helena personen framför henne.

angående dagen

nu är jag hemma igen efter en mycket effektiv dag. jag har: haft psykologi och kultur-och idéhistoria, vandrat in till staden för att besöka ungdomsmottagningen, övertalat barnmorskan om att jag ska ha pplåster, handlat 1 kilo potatis till mamma samt andra grejor, hämtat ut mina pplåster, vandrat tillbaka till skolan, pratat i telefon med simon, dansat, gymmat, och nu är jag som sagt hemma. i min säng. jag har inte bestämt mig om jag ska duscha eller inte, funderar fortfarande. är så van vid att tvätta håret varje dag och det är så svårt att låta bli nu. men fick en liten flaska med "het-olje-inpackning" från thailand av mammsen, och det vore najs att pröva. nog med babbel nu.

en tygpåse

jag vet. jag skulle inte köpa annat än 2-hand. men påsen fanns i en 2-hand affär och hjärnan kopplade inte. jag blev helt förvirrad och köpte den. från och med nu ska jag börja tänka.

brev från simon


fick ett brev av min fina pojkvän idag. han skickade bland annat sina skolfoton, och så här skrev han: jag skickar härmed de sista bilderna av mig till dig. hoppas de kommer fram. när de väl är hos dig är de dina. det innebär att du får göra vad du vill med dem:
x kissa på dem
x bajsa på dem
x sätta upp dem på väggen
x skänka dem till fattiga barn i afrika
x skicka tillbaka dem till mig
x skicka in dem till en modellbyrå och föreslå mig som kalsongmodell
x bränna upp dem
x stoppa upp dem i rumpan på din mattelärare
x skicka dem till någon hemsk pedofil
x arkivera dem
x kolla om de flyter
x kolla hur många timmar de klarar i ugnen på 200 grader

jag har nog världens konstigaste pojkvän. men den bästa också för den delen! älskar dig simon.

neas rum

idag efter att jag kom hem från skolan har jag dragit och kånkat på möbler i mitt rum, rensat lådor, bäddat om i sängen, dammsugat, packat loppisgrejor och sånt där annat tråkigt. jag ska ju nämligen proppa in en dubbelsäng här snart, och annars ryms den inte. nu har jag iallafall typ ett nytt rum. jag älskar att möblera om. åtminstone så älskar jag resultaten.

en spellista

>februAri<

jag vill ha den gröna

babbel för er

vi delas upp vid tidig ålder. pojkar och flickor, killar och tjejer, män och kvinnor. "vi är varandras motsatser, kompletterar varandra." bullshit. men ja, killar är ju livligare, våldsamare, får inte gråta, får inte tala ut om sin känslor. tjejer är svagare, mindre högljudda, med passiva. fina flickor tar inte för sig, fina flickor ligger inte runt, fina flickor gör inte så. pojkarna är "riktiga tjej-tjusare" om de ligger runt. en riktig man. det går inte att förneka. när ska vi börja se till individen?

septum

funderar


ja jag funderar på septum.
kan höra simon och mamma skrika i mitt huvud "NEEEEEJ"

vad jag fick för 81 kronor

idag var jag på nolia-loppisen och fyndade: en röd ikea-lampa för 1 krona. en kappa för 60 kronor. och tistelolja (no poo-grejs) för en 20-lapp. är väldigt nöjd!

2-hand

jag och simon har satt upp en regel. vi får inte köpa kläder annat än på second hand i ett år. förstå hur mycket pengar vi kommer spara. och hur snälla vi kommer vara mot miljön! ni vet väl att bomullstillverkningen är sjukt dålig mot miljön? (läs till exempel här) det blir nog ganska svårt att hålla, men jag ska lyckas!

nea och neas rum

mitt rum ser ut som en bombnedslag, så idag blir det att bara städa. vill inte! känns inte så värt när vi ska flytta "snart" (haha, om typ 5 månader)

detta borde ni se

del 2
del 3
del 4

min kanin på sista bilden

har umgåtts med helena ikväll, och sofia som också stannade på middag ett tag och sedan drog vidare. nu är jag trött och ska snart lägga mig och läsa och sen sova. så himla skönt med helg!

commercial gangrape

bra kvinnosyn där

om en anonym och obildad tjej

jag känner en tjej som tror att man kissar och mensar från samma hål. jag nämner inga namn... men hon har trott i hela sitt 17 år långa liv att det bara finns två hål. idag när jag berättade om menskoppen så frågade hon "men vadå, kissar du i den då?". eh nej. helt chockad blev hon. hahaha

titta vad jag fick i lådan idag!

spännande....
TITTUT
TADAAAAA.... en menskopp och en gullig påse. jag är glad!

strike the p12pose

idag är det ju dagen man ska dra p12posen. så det gör jag som ni ser ovan. jag skriver även argument till varför jag vill fortsätta vara musiklärare! haha

no poo - schampoofri alltså.

nu ska jag berätta en sak för er. jag använder inte shampoo.
jag, helena och simon har nämligen börjat köra med no poo-metoden. (min idé, såklart...)

såhär fungerar iallafall den: man slutar tvätta håret med schampoo och dåligt balsam (de innehåller silikoner och mineraloljor. det sistnämnda är spillet från tillverkningen av bensin och motorolja som lägger sig som en hinna på hårbotten och runt hårstrået, hur äckligt???). istället kan man tvätta håret med bikarbonat, äppelcidervinäger, ägg, honung, bra balsam utan äckel i, eller med bara vatten, eller med massa annat också för den delen.

i början tar det ett tag innan håret anpassar sig, det är därför, mina vänner, som jag sett äcklig ut i håret på sistone. håret som anpassar fettmängden helt enkelt.
jag använder inte heller deo eller tvål heller. det är nu ni ska slänga era kommentarer om hur äcklig jag är. men, jag måste säga er. man blir ren ändå, och känner sig mycket fräschare. detta är något ni borde pröva.
så, detta är varför jag gör det här: Why go schampoo free

en tisdagskväll

idag fick jag reda på att stockholmare och umebor inte har sportlov samtidigt, och det förstörde min dag tills simon fixade det ändå. så han kommer ändå upp 5 dagar runt sportlovet, hälsar på hos midgård gör han nog också. nu ska jag plugga lite, sen läsa true blood och sova! pusss
RSS 2.0