för en lång lång tid

Jag funderar på att börja använda min kamera igen, som jag så flitigt gjorde förut . Det är ju lite tråkigt annars. Men inte nu, för nu ska jag dricka te för att bota det onda i min hals, sen ska jag sova. Pusspusspuss

dominikanska

YAY


Nu ska jag och mamma ta tag i det här. Herreguuud

godnatt från snygg och trött tjej nr 1

vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Ikväll är en sån kväll då allting känns jobbigt och ingen fattar något och man gråter utan anledning. Blä säger jag bara. Men nu ska jag försöka rycka upp mig innan jag blir för djup genom att lyssna på musik och hämta alla mina saker hos mormor. Mitt rum här hemma ser förjävligt ut, mina föräldrar har dumpat alla mina kläder som jag samlat på mig under hela mitt liv på mitt golv. Yey, jag har ingen lust att göra någonting alls åt det.

hejhej bloggen

näsvärmare någon?

Jag förfrös min näsa på vägen från bussen till skolan, det är sant. Först blev den vit, sen blev den röd, och sen gjorde den ont som fan. Men nu är den normal igen, som tur är.

When yes is no and stay is go

heheh

Just nu sitter jag på svenskalektionen och försöker skriva på mitt tal. Det går sisådär kan jag väl säga. Jag och bay har varit lite knäppa hela dagen, och nu kan jag inte koncentrera mig alls. Hur fasiken ska man kunna skriva ett argumenterande tal om miljöförstöring?
Och utanför fönstret är vädret helt galet, man flyger nästan iväg när man går ut. Jag funderar på hur jag ska kunna förflytta mig från skolan till bussen och från bussen hem till mormor. Dagens stora i-landsproblem.

I've got holes in my jeans. But what's worse they're in my head too. I'm so tired with my holes . And I'm sorry I got you involved.

Lite snålt med bloggning på senaste, jag vet... Men om min dag då. Vi jobbade med estetiska projektet i tre timmar, det känns lite (mycket) tråkigt att jag ska utomlands veckan vi har föreställningarna. Men what to do? Sen efter lunchen upplevde jag den långsammaste lektionen någonsin, matten. Herregud, värsta tråkigaste någonsin. Och efter skolan så hämtade mormor upp mig och körde mig till akupunktur där jag låg och sov med nålar i kroppen i två timmar. Det var rätt mysigt faktiskt, även fast det var obehagligt.
Och ikväll ska jag bara plugga, jag känner mig lite småstressad över saker som ska göras. Heja mig!

ps. Jag fick ett sms som gjorde min mattelektion och min dag: Beckys och Antons bebis blir en pojke!
ps 2. Det här är nog längsta texten jag skrivit på min blogg på länge, känns det som.


OJDÅ

Anton påminnde mig just om att jag inte hållit mina löften. Så snart kommer jag skaffa asgrym header här som jag lovat, dock blir det lite förändringar. Och imorgon blir det faktiskt ändå övik för våran del, så vi måste gå upp halv 8 (på en söndag?!?!?). Vi måste alltså sova NU, godnatt!

Vi är inte såna som i slutet får varann

Nu sitter jag hemma hos helena och lyssnar på håkan. Vi ska se film och typ ta det lugnt. Det blir inget övik för oss imorgon eftersom att mina föräldrar hatar mig. Men det är okej, för jag har ändå ingen lust med någonting. Puss

elope with me

Godmorgon. Om 45 minuter ska jag ner på stan och fika med bästa sandra. För övrigt så längtar jag tills jag flyttar till något eget ställe, så man slipper ha jobbiga städdagar.

Vad vore jag utan dina andetag?

Trevlig kväll, jag har försökt städa på mitt rum fastän det bara blev värre, i väntan på att helena ska komma, vilket hon nog inte ens gör. Jag hade alltså kunnat följa med klassen och äta middag istället för att sitta här hemma och dega. Lyssnar på kent och känner att jag är less, och att det är lika bra att sova. GODNATT

Såhär känner jag idag


OH SHIT

OH MY GOD! Jag råkade nyss radera min bästaste spellista på spotify!!!!!!!!! :( :( :(

I wish that you were here with me to pass the dull weekend


Idag efter skolan som var okej så har jag sett på Andra Avenyn (uschh vad hemskt!!) spelat megatöntiga spel på facebook och lyssnat på Belle and Sebastian. Imorgon är det en bra dag (engelska, jazz, öppet hus = komptid)

This is pouring rain. This is paralyzed.

Vad är det för något fel med min dator som inte kan ladda upp bilder på bloggen? Det suger verkligen. Och jag mår illa och känner mig allmänt fel och hoppas att jag inte håller på att bli sjuk. THAT WOULD SUCK

troligtvis sötaste i umeå


fan vad jag är rolig ibland. (p.s. jag har färgat håret)

FREDAG

Nu sitter jag och fördriver tiden vid datorn. Bara 3 timmar kvar av hålet och jag och parvin är så sjukt trötta, mitt huvud värker som ett as. Om en halvtimme ska jag ända till E-huset för hälsokontroll också. Tumme upp!

musik non stop


Jag ångrade mig, jag ska inte sova ännu. Jag har ju till och med sovmorgon imorgon. Just nu längtar jag bara till sommar och trästock och pdol.

my curtains are stuck but I guess that it's dark guess that it's night and I guess I should stop

Dagens taskigaste: Pappa köpte en pizza till mig med gris på som jag var tvungen att äta upp. Nu ska jag sova, GODNATT

nu kan du få mig så lätt


Det funkar inte att ladda upp bilder, och jag har ingenting att säga. Så jaa...

zzZzzZzZZz

Klockan bara barnet, men jag ska faktiskt sova nu. För jag är nästintill död och jag känner mig jättekonstig. SEE YAH

brainstorma var det ju

Wow, jag är riktigt stolt att jag kom upp ur sängen i morse. Egentligen ville jag bara ligga kvar och sova i minst 4 timmar till. Men nu sitter jag här på svenskan och försöker komma på vad jag ska hålla ett 5minuters långt tal om. Om någon har något förslag, snälla snälla hjälp.

MIN ÄLSKLING

men jag går inte isär när jag går med dig


GOOODMORGON


Godmorgon från mig och parvin. Vi sitter i sängen och ser på The Hills och har inga planer för dagen. Men imorgon börjar skolan och det känns inte peppat alls, förutom att få träffa alla fina och att få dansa. Annars känns det som att jag skulle vilja ha lov i några månader till.

17.11


Nu sitter jag här hos min fina parvin som jag inte träffat på lääänge. Vi ska ta det lugnt och ha det bäst

obayaba

Nu sticker jag till Lycksele, SEE YAH

Jan.


Jag längtar sååå mycket till sommar nu. Det är 27 minus och man förfryser händerna direkt man går utanför dörren ungefär. BLÖBB och LESS

obviously

skulle sitta fint


länk

01/01/10


Såhär slitna har vi varit idag.
Nu är det 2010, vilket låter väldigt konstigt. Ovant. Mitt nyår var ganska lyckat ändå, trots rysk champagne och sjukt kallt väder. Och jag har sovit fem timmar i natt i en sjukt varm säng, så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Imorgon åker jag hem och det känns sorgligt, det känns ju som att jag bor här nu. Men jag saknar min familj och mina fina vänner! Puss på dom
RSS 2.0