chillar på valborg

är så ledsen att jag missade detta:

bara massa tjat

är verkligen väldigt less nu. less på att sitta hemma och less på att va ensam. det är fredag och mina planer för kvällen ser ut som dessa: läsa norwegian wood. kanske se lite på tv. okej om det hade varit självvalt men det är det ju ej. less för att jag missade flashmobben idag också. less för att jag missat massa skolarbete. bara LESS. ge mig någonting, vad som helst.

söt.

sjuka lilla människa.

är så less på att vara sjuk. missar även dansens dag idag som jag sett fram emot länge. detta suger och jag vill bli frisk NU. en bra sak: när man är sjuk hinner man läsa böcker och ta en massa onödiga bilder med systemkameran som jag aldrig annars använder. nu ska jag gå och duscha (för första gången sen i tisdags, säg inte till någon. men är man sjuk så är man) och kanske ta på mig annat än dessa förkylningskläder. puss.

världens bästa

"är hemligt nykär i min flickvän". känner precis likadant.

torsdag

min bladkaktus som jag fick av simons mormor och morfar har det börjat komma en liten blomma på. och jag har målat mina naglar. och nu väntar jag på att det ska börja växa buskkrasse i min tallrik. man har inte mycket att göra när man är sjuk... men nu ska jag äta thaimat! puss

huskur nr. 1

prövade just att svälja en vitlöksklyfta, tydligen ska det vara bra mot förkylning. det var obehagligt även fast jag hade delat den i 5 bitar och jag trodde några gånger att jag skulle kvävas. men jag gör vad som krävs för att bli frisk. anything!!!

minigris i mina drömmar

weheartit
någon gång i framtiden vill jag köpa en minigris. när jag har flyttat ut till ett fint hus på landet (ja jag vill göra det så småningom). fatta hur gulligt med en söt miniliten gris med ett litet tryne?

gröna fingrar.

idag fick jag ett ryck och ville helt plötsligt plantera om små blommor och så frön. så det gjorde jag, mitt i förkylningsdimman.
tillverkade även små krukor av tidningspapper. sweet. underbaraclara är den bästa inspirationskällan kan jag säga er.
så nu väntar jag bara på att det ska börja blomma i mitt fönster.

vaken alldeles för tidigt

har varit vaken ungefär 90% av natten. mest snytit ut hjärnan har det känts som. så nu sitter jag här i sängen och kan inte somna om. var är det egentligen för mening att vara hemma om man ändå vaknar och går upp vid sju? har iallafall bestämt mig för att plugga lite idag, kan behövas. längtar så himla mycket efter mina klasskamrater också!

22.34

nu är simon hemma på lidingö igen och jag är kvar här. känner mig tom och ensam. men det går över snart, om några dagar. just nu sitter jag och ser på pluras kök och dricker te, lidingöblandning blev det ikväll. det känns som att min hjärna är igenslammad av slem och snor och förkylningen kommer som en våg över mig, har vaknat flera nätter i rad av taggtråd i halsen. hoppas jag är fit for fight snart iallafall, nu väntar tomma sängen. puss

idag

idag har vi legat ute i solen och läst norwegian wood och chillat. sen blev det water for elephants som var superduperbra! nu ser vi på mamma mia och dricker te och snart ska vi sova. har tagit ledigt imorgon också så jag kan spendera dagen med att vara med min fina pojkvän som åker hem på kvällen imorgon. puss!

sista lovdag

hejhej vänner! planerna för dagen ser ut som dessa: städa mitt rum, läsa böcker i solen och sedan gå på bio och se water for elephants. jag har världens bästa pojkvän som alltid bjuder när jag är pank. annars så har jag klippt mig nu, och jag har ungefär nästan en miniliten page.

mums lov

varför?

VARFÖR ÄR DET BARA HEDDA SOM KOMMENTERAR MIN BLOGG?? :(:(:(:(:(

picnic på tomten

det var jag


har fått nya jeans som jag burit sedan i måndags. monki is tha shit. nu ska jag gå och borsta mina tänder och installera mitt gummiband som jag ska ha i tandställningen 24/7 förutom när jag äter och borstar tänderna. det gör ont kan jag säga er. puss och godnatt vänner.

anonyma

hot tamale hot hot

snakes and lions

idag

idag var vi och målade mina garderober på ök, sopade grus, åt våfflor och så vidare. det var trevligt.

simon har en ny fin jacka

äntligen lov och äntligen simon

nu är simon här och gårdagen spenderade vi med sebastian och hans kompis jonas ute på byn ett tag (hahah) och sedan framför nhl och scooby doo. och idag har jag och simon var och shoppat. trosor, tjocktröja och en jacka. simon betalar. nu ska vi spela little big planet! puss

miss u thailand

längtar tillbaka till thailand och att ha all tid i världen till att lösa sudoku. nu har jag inte tid till någonting känns det som. men imorgon är sista dagen innan lovet!

kärlekens alla färjor

våren lurades verkligen igår. massa plusgrader, solstrålar och första fjärilen. och idag - mulet, kallt och tråkigt. annars så är det första kvällen på ett tag som jag inte har något plugg som MÅSTE vara klart tills kommande dag, så skönt. detta ska firas med desperate housewives.
denna grej kollade jag in förut på indiska och idag fick jag den av mammsen! mycket finare i verkligheten. nu ska jag cykla till statoil och fylla på pengar på min mobil. pusspuss

aprilhimlen

idag satt jag ute med mina babe i solen och pluggade. det var najs. nu är det vår på riktigt!

lördagen

igår gick jag upp tiiidigt. kvart i åtta, på en lördag. såg innebandymatcher och sådant. sen tog vi oss in till staden för att gå på glassbuffén men klockan var så mycket och kön var så lång, så vi besökte djurmagasinet och barnens hus istället. senare blev det filmtittande, pizza och spel. och vi somnade vid halv 1, rekord. idag har jag städat och pluggat och snart ska jag sova! pusss

så himla gulli

natt

hej människor, ikväll har jag börjat sy mina tåskor och stuckit mig med nålen under tumnageln. nu har jag gett upp och fortsätter någon annan dag. snart ska jag gå och sova för imorgon ska jag upp tidigt för att följa med på sebastian innebandy-match (fråga mig ej varför, han tvingade mig. i utbyte mot en pizza då) och sen ska vi kanske iväg på glassmässan. bara trevligt! natti folk. ni är föresten väldigt dåliga på att kommentera. fy skäms.

mys


det sjunger i mitt huvud

JUST NU:
Äter du: ingenting.. 
Dricker du: ingenting där heller. skulle vilja ha te
Är du på väg att: ha kuhi

Lyssnar du på: karin som talar till oss (och sjunger fullbordat samlag i mitt huvud)
Väntar du på: dagens slut och jobb

 

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ja verkligen
Vill du gifta dig: ja det vill jag nog
Karriär i åtanke: kanske dansare. har lite ångest över framtiden och alla beslut som måste tas

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: båda
Kramar eller pussar: kramar
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: spontan och romantisk!
Snygg mage eller snygga armar: snygga armar
Tatueringar eller piercingar: tatueringar, om dom är snygga

Känslig eller inte: någonting mittemellan
Bråkstake eller tveksam: hmm va?


HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: nej
Tappat glasögon eller linser: har inga sådana, och det är inte för att jag har tappat dom
Krossat någons hjärta: haha ja...han förtjänade det big time
Har du blivit arresterad: hmm nej 
Gillat din killkompis (mer än som vän): ja 

TROR DU PÅ:
Dig själv: ja självklart
Mirakel: ja
Kärlek vid första ögonkastet: nej. typ attraktion. men det är ju inte direkt samma sak... 
Himlen: att man sitter uppe bland molnen när man dött? nej

Tomten: ja självklart. tomten är ju sann 
Att kyssas på första dejten: haha sure man.

en bekännelse

nu ska jag berätta om en besatthet jag har. jag älskar lukten av nytvättat. eller ja, det gör väl alla. men jag är extrem, helt besatt! kan stå i tvättstugan en halvtimme och andas. skulle vilja ha lukten "nytvättat" på parfymflaska. min favoritlukt på yankee candles är alltså "clean cotton". den är bäst. ville bara säga det, älskar lukten av nytvättat. blir nästan lite emotionell nu när jag skriver detta. så illa är det...hjälp

längtar tills jag skaffar mitt eget ställe

såhär får det gärna se ut utanför
eller såhär
Tumblr_ldiiuytmxw1qcqnsno1_500_large
eller så funkar också
/weheartit

bra dag idag

idag köpte jag nya sockar och skor, eller rättare sagt, mamma köpte dom till mig. skorna är egentligen verkligen inte min stil men dom var fina ändå. och framförallt sköna! nu ska jag skriva klart min historiauppgift och sedan se på film med mamma och äta turk på burk :)

hej stress

hej vänner. har alldeles för mycket att göra nu, stress och press ni vet. dessutom håller jag på att blir förkyld vilket jag inte alls har tid med. och min iphone måste in på lagning. imorgon ska jag iallafall iväg och söka jobb efter skolan. jag måste ha penningar!!! nu ska jag ta en paus från plugget och läsa norwegian wood som är sååå bra. pusss

lökblomma

hittade denna lök nere i köket. undra om det blir en fin blomma om man planterar den?
nu ikväll har jag varit duktig och läst ett tjockt häfte om tonåringars utveckling, skrivit en historiauppgift, pluggat glosor och skrivit klart mitt CV. känner mig så duktig, men har dock en jävla massa kvar :(:(

fan. jag saknar min piercing.

hejhej en lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Fick boken norwegian wood av simon
Vad gjorde du kl 08 imorse: satt i bilen till skolan
Vad gjorde du för 15 min sedan: läste om isadora duncan
Det sista du sa högt: "alltså åh orkar inte"
Det senaste någon sa till dig: "alltså jag...ÖHH"
Vad har du druckit idag: kaffe. och mjölk på lunchen
Vad var det senaste du åt: fiskpanetter
Vad var det senaste du köpte: hmm... min bikini
Vad är det för färg på din ytterdörr: grå
Vad är det för väder hos dig nu: grått och mulet och tråkigt. regnade gjorde det imorse också
Godaste glassmaken: chunky monky! tror jag
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej
Sover du tungt: ibland ja, jag är tydligen himla svår att väcka
Drömmer du mardrömmar: väldigt sällan. senast i fredags!
Trivs du med ditt jobb: jag har inget jobb :(
Favoritklädsel: åh jag vet inte. jag är alltid ful nu för tiden
Favoritlåt just nu: OH MY GOD. jag och linnea falsksjöng högt i omklädningsrummet idag
Vad ser du om du tittar till höger: julia och en kaffemugg
Vad gör dig glad just nu: ingenting, i'm sooo emo
Vad ska du göra härnäst: ta bussen hem, hänga tvätt och plugga. jippie.
Höger eller vänsterhänt: vänsterhänt
Humör just nu: ganska bra, har dock ont i huvudet och har sjukt mycket plugg vilket suuuger
Favoritgodis: dennisar
Kläder just nu: jeans, linne, kofta och tjocksockar och en mössa på mitt fula hår
Sommarplaner: peace&love och stockholm och dalarna och så
Hur många kuddar sover du med: två styckna
Spelar du något instrument: nej, önskar att jag kunde spela gitarr
Morgon eller nattmänniska: nattmänniska
Vad är viktigast för dig: mig själv såklart he-he-he
Är du kittlig: ja en massa
Snarkar du: nej det tror jag inte. pratar dock i sömnen
Stjärntecken: lejon, morr
Äckligaste insekten: fjärilar och spindlar
Längtar du mest efter just nu: lov, pengar, simon och en utlandsresa

stockholm

lilla mamma

igår fyllde världens finaste lilla mamma år! hon är bäst i världen kan jag säga er!
om 20 minuter ska jag åka iväg till flygplatsen för att ta flyget till simon. det kommer bli en bra helg och det regnar i stockholm (<3<3<3). puss på er!
RSS 2.0