ha-ha-ha-ha


bilder från förr i tiden, så jävla ful!

senaste dagarna/veckan osv

not okay

Vi har haft myror som jag hatar jättejätte mycket. men nu är det värre, det finns en mus här!!!! den håller på i skåpen och låter jättemycket och springer över golvet. USCH. Jag hatar allt sånt sen jag var med evelina i thailand och vi hade en fet jävla råtta på vårat rum. mums

hejdå farfar

in a dream i was a werewolf, when i woke up i had bloodtaste in my mouth


Är med finaste parvin. vi har druckit te, pratat och haft det asbra. Nu ska vi äta och ikväll blir det ben&jerry's och film. pusspuss

parvin


Ska vara med min finaste bästa parvin imorgon. Linnea-och-parvin-dag vilket brukar inkludera mys, prat och ben&jerry's och jag är peppad som fasiken.

slitet


Är sjukt trött efter jazz + fystest idag. Funderar på att kanske orka släpa mig till duschen. Föressten så har jag fått sommarjobb!! På västerbottens museum och jag ska gå runt med kläder från 1860 - talet i tre veckor, hahah. Nej men jag är sjukt glad faktiskt, jag behöver pengar.

i'd like to make myself belive that planet earth turns slowly


Idag har jag varit en snabbis med linda, parvin och helena på stan. Köpte en kofta på monki och två piercing-kulor också. Men nu är jag fattig, har typ 30 spänn på kontot. Så det är ingen idé att försöka råna mig.
Såå... referatprovet/uppsatsen/bajset idag tror jag faktiskt gick ganska bra! hoppas på det iallafall. och ikväll ska jag och helena cykla till sofia och baka kladdkaka, om jag nu kan cykla, tror nästan att jag har glömt hur man gör.

puss


Idag kommer dom här förhoppningsvis, om planen går det vill säga. hoppas hoppas hoppas. och nu taggar vi svenska uppsats/prov/bajs hela dagen. yeeey

tisdag


idag känner jag mig typ såhär som ovan, som att jag kan göra vad som helst typ. funderade helt seriöst på bussen hem om jag skulle ut och springa eller typ cykla till stockholm. Men det blev en och en halv timmes promenad med bästaste hanna istället.

och det har varit typ sånt här väder. asvarmt och vår i luften. great! men nu ska jag sova, puss.

i'm holy


Imorgon är jag tillbaka i skolan igen, så WATCH OUT!

allt är asfalt smutsigt vatten

Seriööööst. Den här förkylningen tar ju aldrig slut. Jag har varit sjuk i en vecka nu och det blir fortfarande bara värre. Skulle vilja att det vände och blev bättre nu någon gång. Har dans-abstinens och kompis-abstinens, gå-på-stan-abstinens och vara-social-abstinens.
Just nu lyssnar jag iallafall på kent och börjar nästan gråta för att dom är så bra och för att jag faktiskt ska se dom i sommar! Kom för fem sekunder sedan på att det nog är dags att fixa middag också, puss.

22.26

hemmafester och en stulen bil


(detta skulle egentligen postas igår, men eftersom att internet suger som fan här så blev det inte så.)

ibland är en dröm det finaste man har


jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade
jag drömde att jag kunde sjunga, men det kan jag inte
jag gick ut en kväll, för att känna lukten av våren
för jag trodde att jag kunde känna igen, men det kan jag inte

idag har jag


druckit te i sängen

gjort apelsinjuice (c-vitaminer!!)
målat

hälsa på bengt
har även ändrat min header, som ni ser.

vad betyder quelqu'un m'a dit

Lyssnar på fransk musik och ångrar att jag slutade franskan. Ser på vampire diaries som egentligen är jättedåligt, men vad finns det annars att göra. Funderar på att gå upp till brevlådan och se om någon skrivit brev till mig ännu. Hatar spotify-reklamen. Ser bilder på bloggar där gräsmattorna är fulla av lila och gula blommor och tittar ut genom fönstret och ser att vår gräsmatta är täckt av snö.

sore throat and headache

Jag trodde jag var påväg att bli frisk, men nej, tydligen inte. Vaknade flera flera gånger inatt och först trodde jag att jag skulle dö av överhettning typ, sen 10 minuter senare så låg jag och frös. Åh jag vill inte vara sjuk nu!

aprilhimlen


kom på en sak när jag var ute idag. jag får aldrig brev. bara när jag ska till tandläkaren eller när jag glömt lämna tillbaka någon bok. och hur kul är det egentligen? snälla skriv brev till mig!! jag vet dock inte om det är bra att skriva ut adressen här? hmmmm....

14.22

Idag är jag också hemma. Sofia sov här och jag vaknade kl 4 i natt av att hon klättrade över mig och ramlade ner på golvet, det var svinit varmt i rummet och vi öppnade fönstret, och helt plötsligt var jag jättepigg och kunde inte somna. men till slut så, och då sov jag till kl 10. Nu tänkte jag gå en runda runt ersmark eller något sådant, orkar inte sitta inne vilket jag gjorde hela dagen igår. puss

everybody but me


Ni får leva med snea bilder, oki? Såhär ser man ut när man är sjuk. Jag cuttade av en bit av håret idag, och det är typ det enda jag gjort. Har ingen ork och vill bara ligga i sängen och dricka apelsinjuice och elda äppel-rökelser i en månad.

all around me are familiar faces, worn out places, worn out faces.

min hals har gått från ingenting till att få ett hest sound till att göra ont som fan och nu idag så är jag sjuk. sov jättekonstigt inatt och vaknade 1000 gånger, så bestämde mig för att vara hemma med min förkylning idag. igår handlade vi så nu har vi hela kylen och frysen full, gud så najs. tror att jag ska gå och duscha, sen gå ut ett tag. orkar inte sitta inne och ruttna hela dagen när solen skiner ute.

bygg något vackert eller krossa allt


jag funderar mycket seriöst på att klippa mig. men jag behöver lite åsikter (men inte mammas). nu ska vi se på true blood och sova. skola imorgon och idrott första lektionen, inte sådär jättepepp kanske. pusspuss

och så april

april april - spellistan

vädret idag


nu ska vi ut och gå, det är typ sommar där ute

myrdöd


hanna och helena har dödat (eldat) myrorna på vårat golv. jag hatar myror, så jävla äckliga. Det kröp en i min nacke idag, och på sängen, och överallt annars också. usch och fy. nu ska vi se true blood och sen sova! puss

frukost med råttan

musik non stop tillslut

Bakade cockie dough, pratade spelade kort och myste hos Nea. Helena var också där. Det blev sent och mörkt ute, så vi låg skavfötters i hennes säng. Trångt, ja. Somnade och vaknade upp till doften av kanel rökelser och te.

Sandras text. men ja, det sammanfattar väl en del av gårdagen och en del av dagen idag. annars så har jag och helena handlat på willys, gått en sväng på myrorna, städat lite, lyssnat på musik osv. jag lagade en asgod böngryta också. fy vad vuxen jag känner mig, jag tycker till och med att det är roligt att plocka ur diskmaskinen! haha. nu väntar jag på att helenas -96 kompisar ska hem så att jag får sova, jag är svintrött. men tills dess ska jag se på andra avenyn som jag missat flera avsnitt av, och sen ska jag byta en propp så att diskmaskinen fungerar igen. wow. vuxet.  

grattis min fina


Min fina vän parvin fyllde 18 idag, grattis till henne!!

stockholm/södertälje


bilder från stockholm/södertälje-resan. gud så bra mobilkamera jag har

Här bor vi


här bor vi nu. det är sjukt najs. vi lyssnar på bon iver och slagsmålsklubben dygnet runt, äter nutella-mackor och veggo-mat, eldar kanel-rökelser och här ska vi bo tills vi är tjugo. Om ett litet tag ska vi fara och handla lite saker som vi glömde igår, pusspuss.

södertälje-turister


En ledsen moa som inte fick åka karusell en gång till.
Hej nu är jag i stockholm! Vi har gått på skansen, gått i södertälje, varit hos bästa simon, och idag varit på taxinge slott och ätit kak-buffé. Vi är värsta turisterna, imorgon ska vi till IKEA och sen ska vi hem. Sorgligt, men becky och moa kommer om 2 veckor! och på tisdag flyttar jag till bagarstugan, trevligt värre. puss
RSS 2.0