är det inte likt???

hejsan! Simon här igen!
JAg tänkte att vi skulle köra en liten omröstning... Min flickvän tycker inte att  det här ser ut som hon! vad ni?
(känns kul at faktiskt referera till sina läsare som människor i plural för en gångs skull, trist bara att det inte är mina läsare)

thailand dag 4 (tror jag det blir...)

hejsan! idag har vi legat pa railey-stranden och solat och badat (nar det inte regnade), klattrat pa vassa klippor, atit thai-pannkaka med nutella och banan for typ 6 kronor (tack for tipset bay!), gatt pa affarer och akt tuk-tuk. ikvall ska jag nog forsoka lagga upp lite bilder om det gar!
nu ar klockan iallafall strax efter 4 och jag och viktor sitter pa hotellet och snart ska jag ga upp och duscha och vila. om nagra timmar ska vi ga ut och ata.
ha det bra i kylan, pusspuss.

Simon gästbloggar!

hejsan! jag tycker att det går lite långsamt med inlägen här, (ska jag säga) men så jag tar och hjälper till lite!
jag är en väldigt dålig fotograf på så vis att jag aldrig har med mig kameran, aldrig orkar ta upp den ur väskan i de sällsynta fall då jag har den med mig och aldrig lägger in bilderna på datorn i de sällsynta fall då jag har fotograferat. så jag har inga bilder att bjuda på för tillfället.
jag måste tyvärr gå nu, men jag ska försöka komma på något att skriva om senare!
mvh Linneas ursnygga, underbara pojvän.
PS. Jag mste få uttrycka min yttersta besvikelse över att ni inte läser min blogg! det är tomt där! tror ni det är kul att blogga om man inte har några läsare ellerrr??

thailand dag 1

hejsan mina vanner! befinner mig just nu i ao nang i thailand och har det bra. dessvarre har vi inte fatt vart bagage annu (efter 1 dygn...) eftersom att dom inte far upp bagageluckan i planet, men vi ska typ fa det idag. simon ska blogga har och forsoka gora det ofta hoppas jag. och jag ska ocksa forsoka, na jag har nagot spannande att beratta. puss!!!!

mera jul


jul igår var mycket trevligt och roligt. fick även myckt bra saker. om ett tag ska vi gå ut och åka skrana och sen kommer simons familj hit och fikar. imorgon åker vi till thailand och jag är taggad!

julafton!


befinner mig just nu hos min syster i södertälje. kom hit igår och efter ungefär en timme kom resten av familjen hit som hade bilat ner. vi åt middag och såg på film och simon sov också över här. imorse fick vi bsök av tomten som moa fick en my little pony av.
klockan tolv kommer antons familj hit och då ska vi äta jullunch och sen öppna julklappar, jag är pirrig!! GOD JUL!!

LOOOV


julavslutningarna idag var lyckade och just nu packar jag, lyssnar på musik och om en och en halv timme ska jag till flygplatsen för att flyga till min pöjk. see yah laterrr

önskar mig sommarlov


det skulle inte sitta fel med skolavslutning och sommarlov nu. men men, imorgon är det iallafall julavslutning och vi ska dansa balett och jag är huuur nervös som helst. måste gå upp vid halv sex också, so funny. natti nu mina vänner, och önska mig lycka till.

15.02

hej vänner. just nu sitter jag på golvet i omklädningsrummet och äter yoghurt och väntar på repet inför julavslutningen imorgon. bara en timme kvar nu... intressant inlägg såklart. är iallafall glad att jag gjort bort min sista riktiga skoldag innan lovet. hallelujah

runt 21


skypear med simon som verkligen måste klippa sig. nu ska jag borsta tänderna och sova, och imorgon är det sista skoldagen innan lovet, bara julavslutningen på tisdag.

-

är less på alla som kallar sig vänner men som egentligen inte bryr sig ett skit. vill bara ha jullov nu, och på tisdag får jag det. då far jag till simon och firar sen jul hos min syster och på söndagen åker vi till thailand. åh så man kan längta

ooooh

/pocketful of pretty
åhhh så himla sött. en sån ska jag och simon skaffa sen när vi flyttar ihop!

idag har jag sett juno för 5e gången

6 månader

idag har jag och simon varit tillsammans i 6 månader. ett halvår. bästa halvåret i mitt liv. han är det finaste jag har.

kom och spy med mig

är extremt förkyld och febrig och mina hostattacker resulterar i spya. som ni kanske förstår så orkar jag inte blogga just nu...en förkylnings-puss tills vidare

skriver från min säng i min ensamhet

Jag ligger i sängen med ingen. Känns mycket konstigt och ensamt och det kommer nog ta 1000 år innan jag kan somna. Simon lämnade iallafall sin iPod som jag lyckats komma ut på internet med! Känner mig mycket duktig må jag säga, det är dock jävligt svårt att skriva på den. Föresten, om det är någon som vill sälja sin iPhone3 så finns jag här! Nu ska jag sluta ordbajsa och sova istället och hoppas på att jag någon gång ska bli befriad från denna hemska förkylning. Natti vänner

julbak

igår bakade vi lusse-katter och pepparkakor. idag åt vi upp några. nu sitter jag här hemma och simon sitter på umeås flygplats för att hans flyg är en timme försenat. längtar så sjuukt mycket till jullovet nu. dels för att träffa min fina pojkvän och min syster och fina systerbarn men också för att åka till thailand. mums.

hej!

nu är min älskling här och vi sitter i soffan och ser på idol i sällskap av julmust och godis och långa ostkrokar. min pojkvän är bäst i hela världen.

lillebror 13 år

dag 8-dåliga vanor

egentligen skulle det handla om dag 8-ett ögonblick idag, men jag precis som min syster tyckte att det var tråkigt och svårt att skriva om så jag gör som hon och skriver om mina dåliga vanor istället.

1. jag är alltid så seg och lat på morgonen och ligger för länge i sängen än vad som egentligen är bra. vilket resulterar i att jag måste stressa (har dock blivit duktigare!).
2. jag kan aldrig ta det lugnt eller typ bara markera på dansen. vilket jag borde gjort idag. istället är jag extremförkyld en dag innan simon kommer. yey, awesome.

kommer inte på något mer, men det finns säkert en massa... ni kan fylla på nere i kommentarsfältet ;)

dag 7-min bästa vän

min bästa vän är simon. han är världens bästa på att lyssna, trösta, få en att skratta och allt annat med. han vet allting som är värt att veta om mig. han är helt enkelt världens bästa pojkvän och världens bästa vän.

(helena tvingade mig att skriva om henne med...hon blev avundsjuk) helena är typ världens roligaste. hon kan även vara jävligt dryg. haha nej men oftast är hon söt och gullig och rolig och knäpp. jag får inte skriva om alla sjukt störda grejer hon brukar göra, synd för er...

en onsdag

ett foto parvin knäppte på mig idag.
åh vilken dag. svimmade på skolan, hade en 4 timmars lång föreläsning om anatomi (den var dock ganska intressant), med mera... nu är jag hemma och lyssnar på Laleh och ska snart se klart en film med helena. idag fyllde finaste linda år (grattis grattis!) och imorgon fyller min lillebror 13! mmm...tårta.

dag 6-min dag

så himla tråkigt att berätta om min dag eftersom att den varit oerhört händelselös.
jag vaknade iallafall upp vid halv 8 efter att ha sovit extremt dåligt och legat vaken flera timmar i natt. hade feber och beslutade mig för att sova ett tag till för att se om det skulle bli bättre. men det blev det inte.
åt frukost och läste ut "kafka på stranden", såg top model, åt lunch, vilade osv. sen kom helena hem med en kompis och efter ytterligare ett tag kom mamma hem med en glad nyhet. åt middag. spelade plants vs. zombies och skålade i äcklig champagne. och nu sitter jag här och ska alldeles strax sova. rolig dag va? imorgon ska jag till skolan. puss!

muslim-muslim-pöjk

idioter

är trött och saknar min pöjk. önskar hemskt mycket att han var här så att vi kunde dricka te och se the notebook och sova.

en december-spellista såhär på andra advent

>december e parteey<

dag 5-vad är kärlek?

vad är kärlek? det finns mycket man kan känna kärlek till, sina föräldrar, syskon, kompisar, husdjur, ens pojkvän eller flickvän osv...kärlek är något betydelsefullt som man ska vara rädd om, och för det mesta skulle jag nog säga att kärlek är något positivt men kan också vara jobbigt, som obesvarad kärlek. 
kärlek betyder olika för varje person, men det viktigaste är att komma ihåg att det är någonting fint.

såhär säger iallafall Svenska Akademiens ordbok om kärlek: "En stark känsla. Böjelse för någon med en önskan om föremålets lycka och välgång. Glädje och tillfredsställelse över att befinna sig i denna persons närhet och att göra honom eller henne till lags. Innerlig tillgivenhet".

söndag

weheartit
jag ligger i sängen och läser och känner förkylningen komma. jag har gjort allt som står i min makt för att försöka motarbeta den, men det går tydligen inte när hela familjen utom jag är förkyld. inatt drömde jag mysiga och konstiga drömmar och vaknade på en dålig sida.  nu ska jag fortsätta läsa och fundera på vad kärlek är, som jag ska skriva om idag på 30-dagars-grejen.

ikväll har jag tråkigt

dag 04-det här åt jag idag

så, detta är vad jag har ätit idag:
frukost - en pogo-macka, en halv grape och ett glas juice
lunch - två pannkakor och ett glas mjölk
en halv chokladruta
middag - en pizza och 2 glas cola

JOHNOSSI

hej mina vänner! om två timmar ska jag på johnossi och om en timme ska vi börja köa i kylan! åh peeepppppp

I get high on you baby

umeå open

åh. bara bra artister kommer ju till umeå open. håkan, miss li, bob hund och säkert. måste dit. typiskt att jag inte har 650 kronor. skulle bli mycket glad för donationer. tack på förväg.

dag 3-mina föräldrar

Mina föräldrar heter Boel och Börje. De fick mig ett år efter att de träffats och pappa var 40 då, ganska gammal alltså... Både mamma och pappa har knasig och rolig humor. När jag var liten berättade mamma en massa berättelser från när hon var liten och det var alltid så spännande. mina favoriter var nog alla historier om den knäppa tok-bosse som var kär i mamma och som sprutade ketchup på hennes häst. mamma slog honom så hårt en gång när han försökte pussa henne på skolan så att han ramlade ned för en stentrappa.
pappa berättade alltid en massa spökhistorier och skrämde upp mina kompisar på halloween så att dom inte vågade gå hem. alla historier från när han var barn var så himla spännande (är fortfarande) så jag brukade återberätta dom på skolan.
Mamma gillar att kolla på resor, och fram för allt att göra resorna. direkt vi kommer hem från våra resmål så börjar hon kika efter resor igen, nästan lite besatt är hon nog. pappa gillar att måla fina tavlor och även han gillar att resa. mamma och pappa är så himla snälla och omtänksamma, dom är de bästa föräldrarna som finns enligt mig.

chillar i sängen kind of

RSS 2.0