saknar dig fast du står här mitt framför mig

it's enough

sprang ut och fotade lite när jag upptäckte att det var sol utanför rullgardinerna. och nu har jag suttit här och gjort ingenting ett tag, och om 45 minuter ska jag iväg till vårdcentralen. men först ska jag pressa i mig frukost!

augustidagarna är snart slut

Jag har helt och hållet glömt bort att visa min augusti-spellista ju. och augusti är ju snart slut. här är den iallafall: augustidagar . Imorgon har jag sovmorgon till 10 i 10 = grymt. peace out

FINA SÖTA

HALLÅ KOMMENTERA TACK

hello benjamin

bästa vädret på länge. det var på allvar 18 grader ute sist jag kollade! ikväll vankas plugg och kanske lite chill.

colorblind

idag har jag suttit i min säng hela dagen. druckit te, läst och lyssnat på musik. en depp-dag kan man väl kanske säga. men nu ska jag fixa fram lite te och sen skypea med min älskling :D föressten så sticker jag till honom på fredag och jag längtarrrrr. puss!

but somewhere I lost count on my own


hej. idag kan jag knappt gå och alla muskler är ömma. men guess what? jag ska ut och springa för den bästa medicinen mot träningsvärk är ju träning, hehe... jag känner mig sååå duktig. sen ska jag bada och käka godis, men lite belöning måste man få. pusss

längtar efter bättre väder.

idag har varit en jävligt jobbig dag. vi har sprungit och sprungit och dansat och hela min kropp gör så sjukt ont. misstänker att jag inte kommer kunna komma upp ur sängen på egen hand imorgon. så nu ska jag sova och återhämta mig i sömnen eller något sådant. puss!

beach baby

Hejsan mina vänner. idag var första skoldagen och det är väl lite blandade känslor sådär. lite ledsen för att sommarlovet är slut och för att jag kommer vara med simon så sällan nu (jämfört med varje dag som det varit innan) och för allt plugg som komma skall. men massa glad för att få vara med mina fina kompisar hela dagarna och att få dansa. nu ska jag iallafall bada och lyssna på musik och sen sova för jag är så jäkla trött. har tyvärr inga bilder att bjussa på, men det kommer.

what we build is bigger than the sum of two

har just duschat och nu sitter jag och ser på 16 and pregnant i världens snyggaste fleece-brallor, haha. imorse tog jag bussen till tandläkaren och spände min tandställning, så nu känns det konstigt som fan. och ikväll ska jag troligtvis hitta på någonting med parvin och linda. that's awesome.

skypear med min älskling


jag gjorde det!

3 dagar

hallå hallå. hittills idag har detta hänt: vaknade upp. åkte på loppis på nolia och köpte en väska för 75 kronor. åkte hem och fikade och spelade rdr med min bror och nu har jag suttit och fixat ämnesblock till skolan. jag har en hel del ångest för det här med matten och sånt, det känns så jävla jobbigt. men för övrigt längtar jag en massa till att få dansa och träffa massa fina klasskompisar.

dagens

dagens humör: ledsen och glad och neutral
dagens mående: rätt okej och rätt trött
dagens borde: städa mitt rum och träna
dagens frisyr: just nu en fin liten knut på skallen
dagens smink: lite så kallat rouge
dagens klädsel: svart kofta, blått linne och beiga chinos. yeah
dagens planer: spela rdr och läsa. kanske städa lite om jag orkar
dagens materiella vill ha: åh massa saker.
dagens fundering: om jag ska klippa mitt hår jättekort på måndag
dagens beroende: musik och att smsa med simon as always
dagens tråkigaste: vädret och detta avstånd till stockholm
dagens längtan: simon!
dagens superlängtan: flytta
dagens bok: klubb död
dagens låt: 24-25 med kings of convenience

nordmaling

nordmaling igår med 8 fina från klassen.

om man ändå hade någonting bra att skriva här

idag på waynes hade jag sällskap av is-chai latte och en brownie som man bara orkar halva av (svindyra, 34 kronor) och sist men inte minst finaste parvin. för övrigt så var det grymt i nordmaling och nu taggar jag faktiskt skolan en hel del.
men nu bär det av till sängen i simon goda t-shirt. mums.

11.35

hejsan! nu ska jag strax iväg och träffa parvin på stan, det var 1000 år sedan sist. sen bär det av till johanna i nordmaling där det blir mys med tjejer från klassen. puss!

projekt snagga viktor

tillbaka igen

nu är jag hemma i umeå igen. känns sisådär. när man har sovit med sin pojkvän i flera flera veckor så är det i princip omöjligt att sova ensam igen, men på något sätt lyckades jag inatt. tänkte bjuda på 3 bilder fån dalarna/stockholm, mer blir det inte ikväll för snart ska jag försöka mig på ännu en natt ensam. buhuu.

ooh la!

jag befinner mig just nu i dalarna, eller närmare bestämt i rättvik med simons familj. på onsdag kväll kommer jag hem till umeå och då är det nästan slut på sommarlov. blir nästan deprimerad av att tänka på det, men det ska bli så kul att träffa mina fina vänner. snart ska vi gå och bada, sen åka och segla och förhoppningsvis köpa en svinbillig mobil på ica eftersom att min dyra har gått sönder (vad fan??? den kostade svinmycket den borde hålla). puss!

- - -

11och12

Idag firade vi mig och simon eftersom att vi är i stockholm på våra födelsedagar. jag fick bland annat två resor till stockholm, pengar och kläder. dock så har pappa de flesta bilderna, så dom får jag ladda upp senare. om ett litet tag ska jag och simon ta bussen in till stan för att gå på bio och se eclipse. puss!

naive

kvällen har varit trevlig med rappakalja och sånt. snart ska jag och simon vandra till husvagnen och jag har en sak att säga: kan ni börja kommentera lite kanske eller?????? och en sak till. låten jag och simon gått och sjungit på hela dagen och som jag troligtvis kommer drömma om och sjunga på när jag vaknar imorgon:

gårdagen i bild

finaste

vi stack hål i simons öra förra veckan. visst blev det fint?

bäcksjön

YEAH

idag gäller bäcksjön och ikväll gäller grillning.
om nio dagar fyller jag år!!!
RSS 2.0